counter

Μιμή Ντενίση: Η ανάρτηση στο Instagram μετά τον έντονο διάλογο στο “Στούντιο 4”

Μιμή Ντενίση: Η ανάρτηση στο Instagram μετά τον έντονο διάλογο στο “Στούντιο 4”
Μιμή Ντενίση: Η ανάρτηση στο Instagram μετά τον έντονο διάλογο στο “Στούντιο 4”

Το απόγευμα της Τρίτης η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” και μίλησε για όλους και για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της σχετικά με το ότι οι παρουσιαστές δεν είχαν δει τις θεατρικές της παραστάσεις και πως δεν είχαν ενημερωθεί σωστά για την παράσταση “Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη” και τον ρόλο της. Δείτε ΕΔΩ!

Λίγες ώρες αργότερα και βλέποντας την αναπαραγωγή που έγινε, η Μιμή Ντενίση μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεκαθάρισε πως δεν έγινε έξαλλη με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και πως η συζήτηση ήταν σε  χιουμοριστικό πλαίσιο.

«Η @nancyzabetoglou και ο @thanasis__anagnostopoulos , είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR