counter

Μιμή Ντενίση: "Για τη Μαριτίνα φροντίζω να είμαι και μαμά και μπαμπάς"

Μιμή Ντενίση: "Για τη Μαριτίνα φροντίζω να είμαι και μαμά και μπαμπάς"
Μιμή Ντενίση: "Για τη Μαριτίνα φροντίζω να είμαι και μαμά και μπαμπάς"

Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της, Μαριτίνα παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Δείτε επίσης - Μιμή Ντενίση: Οι σχέσεις που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, "Ήταν η μόνη εποχή που μου έκανε κοντρίτσες"

Μέσα σε όλα, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας την κόρη της μόνη της τονίζοντας πως φρόντισε για εκείνη να είναι μάνα αλλά και πατέρας.

Μιμή Ντενίση – Όσα είπε στη συνέντευξή της για την  κόρη της, Μαριτίνα

Πόσο δύσκολο ήταν για μια γυναίκα στην αρχή της χιλιετίας να δημιουργήσει μονογονεϊκή οικογένεια;

Δεν είμαι φοβητσιάρα.

Αυτό, όμως, δεν μειώνει τη δυσκολία. Ακόμα και η Έλενα Ναθαναήλ και η Μαρινέλλα στη δεκαετία του ’70, που αποφάσισαν να μεγαλώσουν μόνες τους τις κόρες τους, ήταν ένα θέμα ταμπού.

Μα και αυτές ήταν τολμηρές. Δεν είναι τυχαίο που η Μαρινέλλα είναι Ταύρος. Η δυσκολία έρχεται ανάλογα με τον χαρακτήρα, ανάλογα με το πόσο σημασία δίνεις στη γνώμη των άλλων. Εγώ δίνω ελάχιστη. Δεν το λέω από υπεροψία. Όταν είναι να κάνω μια κίνηση τολμηρή, δεν σκέφτομαι τι αντίκτυπο θα έχει. Λέω «θες να το κάνεις;». Ναι; Το κάνεις. γενικά στη ζωή ή είσαι ακόλουθος ή είσαι αρχηγός και εγώ ακόλουθος δεν είμαι.

Τι δυσκολίες συνάντησες ως single mom;

Η δυσκολία στη μονογονεϊκή οικογένεια είναι πως εσύ είσαι και μαμά και μπαμπάς. Έτσι, φροντίζω να είμαι και τα δύο. Στην οικογένεια που μεγάλωσα, ο μπαμπάς μου ήταν ο πολύ αυστηρός, που περίμενε με το ρολόι πίσω από την πόρτα για να δει τι ώρα θα γύριζα και η μαμά μου ήταν η πολύ προχωρημένη, με φίλους περισσότερους ομοφυλόφιλους παρά στρέιτ. Με τη Μαριτίνα, βάζω σε κάποια πλαίσιο και είμαι περισσότερο ανοιχτή σε άλλα.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR