counter

Μιμή Ντενίση: Εγκαταλείπει την Ελλάδα η 18χρονη κόρη της, Μαριτίνα!

Μιμή Ντενίση: Εγκαταλείπει την Ελλάδα η 18χρονη κόρη της, Μαριτίνα!
Μιμή Ντενίση: Εγκαταλείπει την Ελλάδα η 18χρονη κόρη της, Μαριτίνα!

Σε πανεπιστήμιο της Κύπρου θα φοιτήσει η κόρη της Μιμής Ντενίση

Η 18χρονη Μαριτίνα επέλεξε τον κλάδο του τουρισμού σε επίπεδο business, μια ειδικότητα που δεν υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα. 

Η μητέρα της και διάσημη ηθοποιός -αν και θα της λείψει πολύ αφού, όπως και να το κάνουμε, το νησί της Αφροδίτης είναι μια άλλη χώρα- δεν πρόβαλε να φέρει καμία αντίρρηση στην απόφαση της κόρης της να σπουδάσει εκτός των ελληνικών συνόρων.

"Κύπρος λοιπόν για την Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε Πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα!! Κι ας είναι η βαριά βιομηχανία μας!! Δίκη της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδία πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμשּׁ τους! Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει. Όπως κι εγώ που θα βλέπω άδειο το δωμάτιο της αλλά οι μανάδες πρέπει να σκάφτονται τα παιδία τους όχι τον εαυτό τους!! Εύχομαι καλή αρχή σ όλα τα παιδία μας που ξεκινούν τώρα σπουδές και καλά κουράγια στους γονείς!!" έγραψε η Μιμή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Ντενίση

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR