counter

Μίλτος Τεντόγλου: Αποκάλυψε το γούρι που έχει μαζί του στους αγώνες

 Μίλτος Τεντόγλου: Αποκάλυψε το γούρι που έχει μαζί του στους αγώνες
Μίλτος Τεντόγλου: Αποκάλυψε το γούρι που έχει μαζί του στους αγώνες

Ο Μίλτος Τεντόγλου το πρωί της Τρίτης 28/02 «πέταξε» για Τουρκία αφού θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο πρωταθλητής μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία και μεταξύ άλλων έδειξε το γούρι που έχει στους αγώνες και το φοράει στο πόδι του.

Μίλτος Τεντόγλου - Αποκάλυψε το γούρι που έχει μαζί του στους αγώνες

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω.Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι OK. Θα προσπαθήσω για το ατομικό ρεκόρ, θα είμαι ευχαριστημένος και με ένα 8,50 και ας μην είναι ρεκόρ, 8,55 είναι το ρεκόρ μου στον κλειστό. Αν κάνω ρεκόρ έστω και ένα εκατοστό θα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη και ο δεύτερος όλων των εποχών έχει ένα εκοτοστό πάνω. Ακόμα και ένα εκατοστό είναι πολύ καλό για μένα» είπε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Δείτε επίσης - Μίλτος Τεντόγλου: "Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη"

Παράλληλα, ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε μπροστά στην κάμερα το γούρι του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Έχει φτίαξει και για άλλους αθλητές, είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φορώ αυτό».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR