counter

Μίλτος Καμπουρίδης: “Τον Σάκη και την Χριστίνα νομίζω ότι τους κόλλησα εγώ”

Ο Μίλτος Καμπουρίδης, πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα πάλευε με τον κορονοϊό τον οποίο όμως κατάφερε να κερδίσει.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για αυτή την περιπέτεια αλλά και για το πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του.

«Μάλλον κόλλησα τον ιό στον Λονδίνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν την καθαρά Δευτέρα. Μετά το οικογενειακό ταξίδι που κάναμε ήρθαν τα πρώτα δέκατα. Για 14 μέρες είχα κάθε πρωί 37 πυρετό και το βράδυ ανέβαινε μέχρι 39, σε συνδυασμό με πονοκέφαλο, πόνο πίσω από τα μάτια, αδυναμία, βήχα και χάσιμο της όρεξης για φαγητό. Από τις 14 μέρες που είχε πυρετό, τις 10 ανέβαινε ψηλά…» , είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το πέρασα όλο στο σπίτι γιατί δεν είχα προβλήματα αναπνοής, δύσπνοια και οτιδήποτε άλλο… Τα δύο μικρά παιδιά μας κόλλησαν, η σύζυγός μου και η μεγάλη μας κόρη δεν κόλλησαν. Δεν ισχύει ότι όλοι κολλάνε… Έκανα δύο τεστ και το πρώτο βγήκε αρνητικό. Το δεύτερο ήταν θετικό. Όταν έμαθα τι έχω ανακουφίστηκα γιατί πολλές μέρες δεν ήξερα τι είχα…» .

Ο ίδιος, μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αποκάλυψε: «Τον Σάκη και την Χριστίνα νομίζω ότι τους κόλλησα εγώ, δυστυχώς. Τους είδα μετά το ταξίδι…» , ενώ επεσήμανε: «Πλέον δεν έχω συμπτώματα εδώ και 11 μέρες. Έκανα το τεστ και είμαι αρνητικός. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Το ίδιο και τα παιδιά μου και ο Σάκης με την Χριστίνα και ο άλλος ο φίλος μου που τον κόλλησα…» .

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα δήλωσε ο Μίλτος Καμπουρίδης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR