counter

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης- Κέλλυ Δρίτσα: Οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου στη Ρώμη

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης- Κέλλυ Δρίτσα: Οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου στη Ρώμη
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης- Κέλλυ Δρίτσα: Οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου στη Ρώμη

Ξεχωριστή ημέρα ήταν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κέλλυ Δρίτσα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και η αγαπημένη του Κέλλυ Δρίτσα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Ρώμη, σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κοινοποιώντας μια φωτογραφία από το γάμο στα social media. Δείτε ΕΔΩ!

Οι λεπτομέρειες του γάμου του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife”, παρόντες στον γάμο του ζευγαριού ήταν τα αδέρφια του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Ελένη, Κωνσταντίνος και Θωμάς με την σύζυγό του Ολίνκα.

Κουμπάροι έγιναν η δικηγόρος Αγγελική Σαράτση και ο Γιάννης Ρέτσος που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, καθώς και δυο φίλοι του γαμπρού από την παιδική του ηλικία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, απών από το μυστήριο ήταν ο πατέρας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Ιωάννης, λόγω ηλικίας, αλλά ούτε οι γονείς της νύφης δεν παραβρέθηκαν στο ευτυχές γεγονός.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης- Κέλλυ Δρίτσα: Το βράδυ πριν το μυστήριο και η πρόταση γάμου

Το προηγούμενο βράδυ του γάμου του, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους ελάχιστους καλεσμένους του σε ένα palazzo, παραθέτοντας ένα δείπνο με πιάτα από την Ιταλική κουζίνα, με τη χαρά και τις ευχές να πρωταγωνιστούν.

Και μπορεί ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να δηλώνουν ότι αιφνιδιάστηκαν από τον ξαφνικό του γάμου, ωστόσο, ένας από τους ελάχιστους που γνώριζαν τα ευχάριστα ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, καθώς οι δυο άνδρες έχουν αγαστή συνεργασία και επικοινωνία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η πρόταση γάμου είχε γίνει εδώ και καιρό, αφού η Κέλλυ Δρίτσα από το περασμένο καλοκαίρι κυκλοφορούσε φορώντας στο χέρι της το εντυπωσιακό μονόπετρο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR