counter

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι η υπέροχη σύζυγος του που ασχολείται με τα οικονομικά

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι η υπέροχη σύζυγος του που ασχολείται με τα οικονομικά
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι η υπέροχη σύζυγος του που ασχολείται με τα οικονομικά

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι ο νέος Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και όπως είναι αναμενόμενο, το βιογραφικό του αλλά και η προσωπική του ζωή, είναι στο επίκεντρο των αναζητήσεων. Η σύζυγός του, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και μάλιστα, ασχολείται με τα οικονομικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός, που υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Μάιο του 2023. Είναι βουλευτής Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 2000, και επί του παρόντος αντιπροσωπεύει την εκλογική περιφέρεια Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Υπηρέτησε ως Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, από το 2013 έως το 2015, και ως Υφυπουργός Εξωτερικών, από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2009. Ανέλαβε Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από τις 27 Ιουνίου 2023.

Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Η σύζυγος του

Ο Υπουργός και η σύζυγός του, παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2022 σε πολύ κλειστό κύκλο στη Ρώμη, γνωστή και ως αιώνια πόλη και ως ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης. Το παρών στη γαμήλια τελετή έδωσαν τα αδέλφια του Υπουργού Κωνσταντίνος, Ελένη, Θωμάς και η σύζυγός του Ολίνκα, ελάχιστοι στενοί φίλοι και οι κουμπάροι του κ. Βαρβιτσιώτη Αγγελική Σαράτση και Γιάννης Ρέτσος, με τους οποίους διατηρεί σχέσεις από την παιδική ηλικία. Η Κέλλυ Δρίτσα, όπως λέγεται η σύζυγος του Υπουργού, είναι οικονομολόγος με πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δημιουργήσει δική της εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας και έχει μεγάλη αδυναμία στα σκυλιά. Αγαπά τα θαλάσσια σπορ και διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν το γάμο, το ζευγάρι ήταν μαζί για 5 χρόνια και η Κέλλυ Δρίτσα, δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, λίγο μετά το μυστήριο έκανε σχετική ανάρτηση για με την σύζυγό του και κάπως έτσι μαθεύτηκε τότε η είδηση, που τους είχε ξαφνιάσει όλους!

Πηγή φωτογραφιών: Papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR