counter

Μιλούν στο FTHIS.GR λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ απο τις πρόβες τους

Μιλούν στο  FTHIS.GR λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ απο τις πρόβες τους
Μιλούν στο FTHIS.GR λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ απο τις πρόβες τους

 Από τη Δήμητρα Δάρδα

Λίγα μόλις 24ωρα έχουν απομείνει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Dancing with the stars 3" στον ΑΝΤ1. Διαγωνιζόμενοι, κριτές αλλά και η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, δηλώνουν έτοιμοι για την έναρξη του πιο λαμπερού show της ελληνικής τηλεόρασης, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Οι πρόβες των εγχώριων celebrities έχουν πλέον ενταθεί, όσο πλησιάζει η μεγάλη στιγμή. Οι ώρες που περνούν στη σχολή χορού μαζί με τους παρτενέρ τους, έχουν αυξηθεί, όπως άλλωστε και το άγχος τους.

Το FTHIS.GR. σας παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τις προπονήσεις της Βάνας Μπάρμπα αλλά και του Σπύρου Σούλη που μίλησαν για την εμπειρία τους και αποκαλύπτουν πολλά...

"Καταρχήν να πω ότι το κάνω με πολύ κέφι και χαρά και για να περάσει ο κόσμος ωραία" λέει η Βάνα Μπάρμπα. "Ο δικός μου στόχος είναι να είμαι αξιοπρεπής και χαρούμενη. Δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός. Με τη συμμετοχή μου στο "Dancing with the stars 3" θα κάνω ένα νέο "ταξίδι".

Ο χορός μου κάνει καλό στην ψυχολογία, διότι δεν είμαι στα καλύτερα μου τελευταία. Ωστόσο είμαι έτοιμη για την Κυριακή. Αλλά όπως γνωρίζετε δεν είμαι χορεύτρια και δεν θα γίνω ξαφνικά. Και τα βήματά μου μπορεί να χάσω, μπορεί και να αυτοσχεδιάσω, μπορεί και να χαιρετήσω κάποιον! Αλίμονο μόνο στο Θοδωρή τον παρτενέρ μου. Δεν ξέρει τι τον περιμένει. Δεν ξέρει την τρέλα μου".

"Μέχρι πρότινος ήμουν πρωινός τύπος" δηλώνει ο Σπύρος Σούλης. "Μετά τη συμμετοχή μου στο "Dancing with the stars 3" έχω γίνει πάρα πολύ πρωινός τύπος λόγω πρόβας! "Αχάραγος" θα έλεγα, για να προλαβαίνω μετά το μεσημέρι να πηγαίνω στο γραφείο μου γιατί έχω και επαγγελματικές υποχρεώσεις". Δηλώνει ωστόσο πολύ χαρούμενος που συμμετέχει στο show. "Παρά τις δυσκολίες της διαδικασίας αλλά και το άγχος, μπορώ πλέον με σιγουριά να δηλώσω πως το ευχαριστιέμαι! Την Κυριακή θα χορέψουμε ευρωπαϊκό ταγκό! Δεν το λες κι εύκολο!

Γιατί ο χορός αυτός απαιτεί σωστή στάση σώματος, χεριών, ποδιών, κορμού και κεφαλιού και σωστή καθοδήγηση της ντάμας. Το απαιτητικό αυτού του χορού λοιπόν, είναι το στήσιμο.Και για να ανοίξει ο κορμός του σώματος μου ώστε να στέκομαι σωστά, ένας τρόπος υπήρχε: ξάπλωνα ανάσκελα στο παρκέ και η Μαρία Αντιμισάρη -παρτενέρ μου-  καθόταν πάνω μου! Μέρος κι αυτό της προπόνησης! Αν έχω μελανιές; Παντού!".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR