counter

Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της (Video)

Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της (Video)
Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της (Video)

Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η κεντρική καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου "Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο μου", μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιό της.

Για την προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος είπε ότι είναι ήρεμη και φροντίζει τόσο τον εαυτό της όσο και τους κοντινούς της ανθρώπους, ενώ αποκάλυψε ότι είναι μόνη της, καθώς μετά το διαζύγιό δεν της έχει προκύψει κάποιος καινούργιος έρωτας και κάποιος άντρας που να την έχει συγκινήσει. Η Ελένη άδραξε την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη δική της εμπειρία, την ρώτησε για τους λόγους που την οδήγησαν μετά από 22 χρόνια σ' αυτή την απόφαση.

Ο διάλογος των δυο γυναικών με θέμα το διαζύγιο ήταν ο εξής:

Ελένη: "Παρότι είμαι και εγώ διαζευγμένη γυναίκα και μπορώ να νιώσω πόσοι διαφορετικοί λόγοι μπορούν να οδηγήσουν ένα ζευγάρι στο χωρισμό, ο δικός σου λόγος ποιος ήταν;"

Αγγελική: "Πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω...  Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος. Βεβαίως, ότι έχω ένα παιδί ώριμο, ζύγισε στην απόφαση... Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες Το βιώνεις και το ξέρεις... "

Δείτε το video με το απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR