counter

Μιλάει στο FTHIS.GR o φωτορεπόρτερ που τους απαθανάτισε. Τα "καρφιά" του Λιάγκα για τη "νομιμότητα" του ταξιδιού του φαντάρου Ματέο

Μιλάει στο FTHIS.GR o φωτορεπόρτερ που τους απαθανάτισε. Τα "καρφιά" του Λιάγκα για τη "νομιμότητα" του ταξιδιού του φαντάρου Ματέο
Μιλάει στο FTHIS.GR o φωτορεπόρτερ που τους απαθανάτισε. Τα "καρφιά" του Λιάγκα για τη "νομιμότητα" του ταξιδιού του φαντάρου Ματέο

Σκορδά Λιάγκας Μενεγάκη Παντζόπουλος lear jet

Το εορταστικό ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου στο Λονδίνο σχολίασε η παρέα του "Πρωινό Mou". Όπως είπαν, το ζευγάρι πέταξε το απόγευμα της Τετάρτης με ιδιωτικό lear jet από την Αθήνα. Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως έκαναν τα πάντα για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους και να περάσουν απαρατήρητοι.

"Εγώ όταν ήμουν φαντάρος απαγορευόταν να βγω στο εξωτερικό. Όπως και όλοι μας. Άρα μπορεί να μην πήγαν εκεί, να πήγαν κάπου εδώ κοντά", σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Mανώλης Mαυρομουστακάκης, ιδιοκτήτης του Freegossip.gr, ο άνθρωπος που απαθανάτισε την Ελένη και τον Μάκη στο αεροδρόμιο μίλησε στο FTHIS.GR για όσα συνέβησαν εκεί:  "Χθες, στις  5 το απόγευμα, στον χώρο των αναχωρήσεων του Ελ Βενιζέλος από όπου φεύγουν τα lear jet έφθασε με το τζιπ της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ήταν στη θέση του συνοδηγού , ο οδηγός ήταν ένας άντρας από την ασφάλειά της και πίσω καθόταν ο Μάκης Παντζόπουλος με τον γιο της. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία μας  ο οδηγός έχωσε τη μούρη του τζίπ μέσα στην είσοδο του κτιρίου για να μην μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφία.

Μόλις κατάλαβε η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος ότι ήμασταν μπροστά τους και θα τους φωτογραφίζαμε όταν θα κατέβαιναν, ο οδηγός- σωματοφύλακας κατέβηκε  και προσπάθησε να μας εκτοπίσει ασκώντας το σωματικό του βάρος πάνω μας. Με τα χέρια του μας έσπρωχνε πολύ έντονα. Έσπρωχνε δυο ανθρώπους που κρατούσαν κάμερες. Υπήρξε διάλογος με τον οδηγό-σωματοφύλακα. Εξαιτίας του θέλησα να κάνω μήνυση στη Μενεγάκη.

Τελικά αποφάσισα με το συνάδελφο να μην κάνουμε τίποτα. Πριν συμβεί αυτό,  ο οδηγός έβγαλε το καφέ μπουφάν του για να καλύψει τον Παντζόπουλο, ο οποίος έφυγε σκύβοντας και καλυμμένος με το μπουφάν. Μπήκε στο κτήριο και τον πήγαν εκεί που βρίσκεται το γραφείο των αστυνομικών.

Πρόλαβα και τον τράβηξα μια πεντακάθαρη φωτογραφία. Η Μενεγάκη έβαζε το ipad στο πρόσωπό της για να μην την φωτογραφίσουμε. Αφού έφυγαν έμαθα ότι είχαν προορισμό το Λονδίνο. Εδώ τίθεται  το ερώτημα για τον Μάκη  Παντζόπουλο που είναι φαντάρος: “Πώς είναι δυνατόν να βγει εκτός Ελλάδος αν δεν έχει ειδική άδεια; Μάλιστα, θα πρέπει να είναι λόγος αποδεδειγμένα πολύ σοβαρός. Έδωσε άδεια το ΓΕΑ και για ποιο λόγο; Ή απλώς πάει διακοπές λόγω εορτών;”  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR