counter

Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές του και τις φιλίες που τον πρόδωσαν...

Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές του και τις φιλίες που τον πρόδωσαν...
Μιλάει για τις δύσκολες στιγμές του και τις φιλίες που τον πρόδωσαν...

Πέτρος Κωστόπουλος

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Συνέντευξη στο Adore που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή με την εφημερίδα Μακεδονία παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, που φωτογραφήθηκε μάλιστα και για το εξώφυλλο του περιοδικού. Ο παρουσιαστής, μίλησε στην Σοφία Τουντούρη για όλα όσα συνέβησαν στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο και αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον.

Πέτρος Κωστόπουλος Adore

"Με υποδέχθηκε στα γραφεία του νέου του ηλεκτρονικού περιοδικού, το Kool Magazine. Ήταν αυθόρμητος και με πολύ καλή διάθεση", λέει η δημοσιογράφος. Η φωτογράφηση έγινε στο τηλεοπτικό στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή "Βράδυ", από την φωτογράφο Μάρω Λαζαρίδου σε concept και art direction του Στέφανου Μάλαμα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλάει για πρώτη φορά μετά την οικονομική του καταστροφή και κάνει απολογισμό. Αποκαλύπτει ποιοι έχουν υπάρξει οι αγαπημένοι του καλεσμένοι και σε ποιους θα άλλαζε κανάλι αν έβλεπε την εκπομπή από το σπίτι. Αναφέρεται στη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού και πόσο αυτή επηρεάστηκε από τα οικονομικά τους προβλήματα και αποκαλύπτει την μεγαλύτερή του αδυναμία. Επίσης μιλά για τις αντρικές φιλίες που τον απογοήτευσαν και μετανιώνει για τα πολλά editorial που έχει γράψει πάνω σ' αυτό το θέμα. Τέλος, αναλύει τη σχέση που έχει με τα τρία του παιδιά και ειδικά με τις κόρες του που περνούν εφηβεία.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR