counter

Μιλά για τον έρωτα και περιγράφει την Ντορέττα Παπαδημήτριου!

Μιλά για τον έρωτα και περιγράφει την Ντορέττα Παπαδημήτριου!
Μιλά για τον έρωτα και περιγράφει την Ντορέττα Παπαδημήτριου!

ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Δύο πολύ όμορφοι ηθοποιοί της εγχώριας showbiz που παρά τις επίμονες φήμες ότι είναι ζευγάρι και οι δύο αρνούνται πεισματικά να επιβεβαιώσουν το ειδύλλιό τους.

Ο Αλκίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "ΝEWS" και στη δημοσιογράφο Μαρία Κωφίδου και εκτός από τις ερωτήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά του νεαρού ηθοποιού ενδιαφέρον είχαν οι απαντήσεις του γύρω από τον έρωτα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Χωρίς και πάλι να επιβεβαιώσει τον έρωτά τους είπε: "Την Ντορέττα τη σέβομαι και την εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο! Η προσωπική μου ζωή, όμως, είναι κάτι που δεν θέλω να εκθεσω σε λαϊκό προσκύνημα. Την προστατεύω και την κρατάω για μένα. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά αν αρχίσω να την δημοσιοποιώ, τί θα μου μείνει"; Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το σίριαλ "Τα Άγρια Παιδιά", δηλώνει πάντως απόλυτα ερωτευμένος. "Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι απαραίτητο για να βρίσκεις τις ισορροπίες σου! Και αυτό το διάστημα δηλώνω απόλυτα ισορροπημένος".

Αντίνοος Αλμπάνης-Ντορέτα Παπαδημητρίου

Όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε να περιγράψει την ιδανική γυναίκα, εκείνος περιέγραψε αυτά που εμάς μας φέρνει στον μυαλό την Ντορέττα Παπαδημητρίου. "Πρέπει να είναι πιο δυναμική από εμένα, έξυπνη με προσωπικότητα, να μη δίνει τόση σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση και να μην φοβάται να τσαλακωθεί. Η εξωτερική εμφάνιση είναι πάντα μια πρώτη εντύπωση, που αν δεν συνοδεύεται από μυαλό, δεν πρόκεται να με  κρατήσει".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR