counter

Μικρούτσικος σε Κούγια: "Βλέπω δεύτερο γάμο με την Εύη Βατίδου"! Η αντίδρασή του

Μικρούτσικος σε Κούγια: "Βλέπω δεύτερο γάμο με την Εύη Βατίδου"! Η αντίδρασή του
Μικρούτσικος σε Κούγια: "Βλέπω δεύτερο γάμο με την Εύη Βατίδου"! Η αντίδρασή του

Την υπεράσπιση της Εύης Βατίδου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας για το περιστατικό στη Γλυφάδα.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στη εκπομπή «Super Κατερίνα» ανάφερε πως έχει ένα παράπονο από την εκπομπή αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Ο κύριος Μικρούτσικος με γνωρίζει πάνω από δέκα χρόνια. Ξέρει πολύ καλά το ήθος μου, ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα που έχουμε πει και σε ιδιωτικές συζητήσεις και είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί που κάνει για μένα. Το λέω με παράπονο. Ξέρει το ήθος μου, το σύστημα αξιών μου και την επάρκειά μου και ξέρει πως συμπεριφέρομαι και στη δικηγορία και στη ζωή μου. Πρέπει να καταλάβει ότι, όταν σε επιλέγουν γι’ αυτού του υψηλού κινδύνου τις υποθέσεις, είναι πολύ δύσκολη η θέση ενός δικηγόρου…» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης - Στον ανακριτή αυτή την στιγμή η Εύη Βατίδου για να απολογηθεί! Μαζί της ο Αλέξης Κούγιας

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε: «Εμένα η κριτική μου είναι για τις ομοφοβικές αντιλήψεις και όλα αυτά που λες».

Ο διάλογος του Μικρούτσικου με τον Αλέξη Κούγια

Κούγιας: «Εγώ έχω ομοφοβία που όλο μου το περιβάλλον είναι ομοφυλόφιλοι;».

Μικρούτσικος:«Δεν είναι επιχείρημα αυτό… Εγώ μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο, βαθιά μέσα σου χαιρόσουν που δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εσένα;».

Κουγιας: «Όχι βέβαια. Πρώτα απ’ όλα, δε ξέρει κανείς ποια είναι η δική μου άποψη γι’ αυτή την υπέροχη ερωτική σχέση. Υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας, αλλιώς εγώ δεν πήγαινα στην εκκλησία».

Μικρούτσικος: «Βλέπω να αναθερμαίνεται».

Κούγιας «Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα».

Μικρούτσικος: «Θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μοτοσυκλέτα».

Κούγιας: «Ανδρέα, μη βιάζεσαι. Θα στα πω για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δυο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δυο παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό – το τονίζω γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο – ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δυο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν υπάρχει επιστροφή».

Μικρούτσικος: «Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο, το έχουμε ξαναδεί».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR