counter

Μικρή ήταν συνεσταλμένη, αλλά μεγαλώνοντας πέταξε μαζί με τα ρούχα και τη συστολή!

Μικρή ήταν συνεσταλμένη, αλλά μεγαλώνοντας πέταξε μαζί με τα ρούχα και τη συστολή!
Μικρή ήταν συνεσταλμένη, αλλά μεγαλώνοντας πέταξε μαζί με τα ρούχα και τη συστολή!

Έχει διανύσει χιλιόμετρα στα παγκόσμια catwalks και το όνομά της φιγουράρει σε αμέτρητα εξώφυλλα μόδας, ενώ οι εμφανίσεις της αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές fαshionistas σε όλο τον κόσμο. Η 29χρονη Αυστραλέζα Μiranda Kerr έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα παγκοσμίου φήμης fashion icon και οι στιλιστικές της επιλογές γίνονται "get-the-look". Οι sexy εμφανίσεις της κεντρίζουν το ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός της είναι διάχυτος στην κάθε της πόζα.

Το φως της δημοσιότητας είδαν πρόσφατα φωτογραφίες της Miranda Kerr από τα παιδικά της χρόνια, τότε που ακόμα ήταν ένα μικρό κορίτσι με "άγουρη" ομορφιά, ντροπαλό και συνεσταλμένο. Το κέφαλαιο «οικογένεια» ανέκαθεν καταλάμβανε σημαντική θέση στο βιβλίο της ζωής της και η ίδια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έδειχνε ότι απολάμβανε την οικογενειακή ζεστασιά που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με την φήμη και την αναγνωρισιμότητά, ούτε με μια μεγάλη περιούσια, αυτή που απέκτησε μέσω της καριέρας της.

Η τότε μικρή Μiranda απολάμβανε την προστατευτικότητα των γονιών της αλλά περνώντας τα χρόνια και καθώς οι πόρτες για μεγάλη καριέρα ανοίγονταν μπροστά της εκείνη άφησε πίσω τον εσωστρεφή εαυτό της, χωρίς βέβαια να ξεχνάει τους ανθρώπους που πάντα στέκονταν στο πλευρό της.

Ο «Άγγελος» της Victoria Secret μετά από ένα γάμο και ένα διαζύγιο με τον star του Hollywood Orlando Bloom , όπως έχει δηλώσει, μοναδικό άνδρα στη ζωή της ορίζει τον γιο της Flynn. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR