counter

Mike: Το μήνυμά του μετά την αποκάλυψη της μάχης του με τον καρκίνο

Mike: Το μήνυμά του μετά την αποκάλυψη της μάχης του με τον καρκίνο
Mike: Το μήνυμά του μετά την αποκάλυψη της μάχης του με τον καρκίνο

Τα γενέθλιά του έχει χθες ο Mike και με αφορμή αυτή τη σημαντική ημέρα για εκείνον, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ έκανε γνωστό πως το τελευταίο διάστημα έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η ανάρτησή του συγκλόνισε τους διαδικτυακούς του φίλους, με τον ίδιο να τονίζει πως αισθάνεται ότι γεννήθηκε για δεύτερη φορά, μετά από αυτό που του συνέβη.

Σήμερα, ο Mike μέσω ενός βίντεο ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν και του έστειλαν μηνύματα αγάπης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες για τα γενέθλιά μου και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, βασικά αντιμετώπιζα. Ελπίζω ότι έχει τελειώσει. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια μηνύματα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα, δεν έχω λόγια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε και η αγάπη που μου δείξατε χθες. Ήταν πάρα πάρα πολύ όμορφο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, Να είστε όλοι καλά», είπε ο Mike.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR