counter

Mike: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του πριν πάει στο Nomads- Μαδαγασκάρη!

Mike: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του πριν πάει στο Nomads- Μαδαγασκάρη!
Mike: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του πριν πάει στο Nomads- Μαδαγασκάρη!

Ο Mike είναι 25 χρονών, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι τραγουδιστής- στιχουργός. Ανήκει στη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σκηνής και έχει στο ενεργητικό του μεγάλες προσωπικές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ράπερ.

Αν και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις καταδύσεις από βατήρα, κερδίζοντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα, αποφάσισε να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο και να ασχοληθεί με την μουσική. Συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι, «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», στο οποίο συνεργάστηκε με την Demy.

Το πρώτο solo single του ήταν το τραγούδι «Εμμονή» και ακολούθησαν οι συνεργασίες του με την Άννα Βίσση στο remake της επιτυχίας της «Το Απόλυτο Κενό» αλλά και με την Ελένη Φουρέιρα στο  «Τι Κοιτάς». 

Οι καταδύσεις από βατήρα, του έχουν μάθει, όχι μόνο να συνεργάζεται με τους ανθρώπους αλλά και να συγχρονίζεται μαζί τους για έναν τελικό στόχο.

Είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα πως το Nomads θα τον φέρει κοντά σε τόσους διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους. Το μόνο που δεν θα του λείψει στο Nomads είναι η μουσική γιατί την έχει πάντα στην καρδιά του. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR