counter

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Στο χειρουργείο ο 5χρονος γιος τους

Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Στο χειρουργείο ο 5χρονος γιος τους
Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Στο χειρουργείο ο 5χρονος γιος τους

Ώρες αγωνίας για τη Μικαέλα Φωτιάδη, καθώς ο γιος της Χρήστος-Μιχαήλ, καρπός του έρωτά της από τον Γιάννη Μπορμπόκη, χρειάστηκε το πρωί της Παρασκευής να μπει στο χειρουργείο.

Την αποκάλυψη έκανε το γνωστό μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM, με μια ανάρτηση στα instastories, που συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Mικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Mπορμπόκης: Οι σχέσεις τους σήμερα, 9 μήνες μετά την είδηση του χωρισμού τους

«Μπήκε μόλις στο χειρουργείο η ψυχή μου. Σκέφτομαι τους γονείς που τρέχουν καθημερινά στα νοσοκομεία με τα παιδάκια τους για σοβαρά θέματα και πονάει η καρδιά μου. Αν εγώ τρελαίνομαι για κάτι απλό, άλλοι τι να πουν; Υγεία να έχουν όλα τα παιδάκια και όλα να πάνε καλά» έγραψε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη, που στη συνέχεια ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τις ευχές.

Θυμίζουμε πως από το 2013 μέχρι το 2019 η Μικαέλα Φωτιάδη ήταν ζευγάρι με τον επιχειρηματία και μοντέλο, Γιάννη Μπορμπόκη, με τον οποίο απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Χρήστο-Μιχαήλ που γεννήθηκε το 2017.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR