counter

Μικαέλα Φωτιάδη: "Απογοητεύτηκα. Το πήρα βαριά. Το έριξα στο φαγητό"

Μικαέλα Φωτιάδη: "Απογοητεύτηκα. Το πήρα βαριά. Το έριξα στο φαγητό"
Μικαέλα Φωτιάδη: "Απογοητεύτηκα. Το πήρα βαριά. Το έριξα στο φαγητό"

Μικαέλα Φωτιάδη

Η Μικαέλα Φωτιάδη, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU όπου μίλησε ανοιχτά για τα Καλλιστεία αλλά και για το πόσο βαριά είχε πάρει το γεγονός ότι τόσα χρόνια που συμμετείχε δεν έπαιρνε τίτλο.

Πως και δεν είχες πάρει νωρίτερα μέρος στα Καλλιστεία; Είχα πάρει. Κάθε χρόνο έπαιρνα μέρος σε κάποιον διαγωνισμό ομορφιάς. Και για «Σταρ Ελλάς»  συμμετείχα το 2012, 18 χρόνων, δεν ήμουν έτοιμη, δεν το άξιζα.

Τότε το πήρες βαριά; Ναι και πήρα κιλά. Το έριξα στο φαγητό, σταμάτησα το μόντελινγκ για έναν χρόνο. Απογοητεύτηκα. Έλεγα «αυτός είναι ο χώρος; Δεν τον θέλω»!

Αποφάσισες να κάνεις κακό στον εαυτό σου; Όχι, απλώς άφησα το μόντελινγκ και είπα «τώρα θα τρώω ό,τι θέλω και δεν με νοιάζει!»…

Και πότε επανήλθες; Ο μπαμπάς μου έχει μεσιτικό, δικηγορικό, λογιστικό γραφείο και ήθελε να με βάλει στο μεσιτικό γραφείο. Σε εκείνη τη φάση με ρώτησε τι θέλω να κάνω και του είπα ότι ήθελα να ξαναδοκιμάσω. Με «ξύπνησε», μου είπε να κάνω διατροφή, να πάω γυμναστήριο. Έχασα κιλά, πήρα μέρος στο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός». Τότε πήγα στην Κρήτη για διακοπές και γνώρισα τον σύντροφό μου… Κι επειδή ήταν κι εκείνος στον ίδιο χώρο με βοήθησε αρκετά.  

Διαβάστε επίσης: Η Star Hellas έκανε βραδινή έξοδο και το φόρεμά της ήταν μια πολύ σικάτη επιλογή!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR