counter

Μίκαελ Σουμάχερ: Η δημόσια διάψευση της μάνατζερ του

Μίκαελ Σουμάχερ: Η δημόσια διάψευση της μάνατζερ του
Μίκαελ Σουμάχερ: Η δημόσια διάψευση της μάνατζερ του

Στη διάψευση δημοσιευμάτων που τις τελευταίες ώρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και υποστήριζαν πως  ο Μίκαελ Σουμάχερ πρόκειται να μεταφερθεί σε πολυτελέστατη βίλα στη Μαγιόρκα, που αγόρασε η σύζυγός του, προέβη η μάνατζερ του θρύλου της Formula 1.

H βίλα την οποία φαίνεται πως αγόρασε η σύζυγος Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, έναντι 30 εκατομμύριων ευρώ, βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 15.000 τ.μ. και περιλαμβάνει εκτός από το κυρίως κτίριο δύο πισίνες, δύο δευτερεύοντα κτίσματα, γυμναστήριο και ελικοδρόμιο.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα απο δηλώσεις της δημάρχου της κοινότητας Αντράξ, Κάτια Ρουάρχ στο ελβετικό περιοδικό «Ιllustre», όπου δήλωσε: «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω επίσημα, ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα εγκατασταθεί στην κοινότητά μας και ότι όλοι ετοιμαζόμαστε, να τον καλωσορίσουμε».

Τις δηλώσεις αυτές διέψευσε κατηγορηματικά η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει η να διαψεύδει την αγορά της πολυτελούς οικίας στη Μαγιόρκα.

Θυμίζουμε πως ο θρύλος της Formula 1 βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2013 καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό θέρετρο των γαλλικών Άλπεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR