counter

Michael Jackson: Δείτε το συγκινητικό video με τα παιδιά του που προβλήθηκε στο δικαστήριο

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η δίκη του Michael Jackson για να εξακριβωθούν τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του στις 25 Ιουνίου 2009 έχει ξεκινήσει και ο γιος του αδικοχαμένου star, Prince Michael II είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας Jackson που κατέθεσε. O 16χρονος  στην κατάθεσή του είπε πως ο πατέρας του ήταν ενθουσιασμένος που θα επέστρεφε στι live εμφανίσεις, αλλά ήθελε περισσότερο χρόνο για πρόβες. Είπε πως έβλεπε τον πατέρα του πολλές φορές να κλαίει μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με την εταιρία που παραγωγής του show και πως συχνά έλεγε: "Θα με σκοτώσουν, Θα με σκοτώσουν".

Κατά τη διάρκεια της αποκαλυπτικής κατάθεσής του, η τηλεόραση του δικαστηρίου έπαιξε ένα ανέκδοτο video από τις οικογενειακές στιγμές του star.

Στο video που "τραβήχτηκε" από τον ίδιο τον Jackson πριν αρκετά χρόνια φαίνονται και τα τρία παιδιά του  Paris, Prince Michael II  και Blanket να απαντούν σε ερωτήσεις που τους κάνει ο αφοσιωμένος μπαμπάς Michael σχετικά με το πνεύμα ων Χριστουγέννων και πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.


Δείτε το video που δείχνει την πιο τρυφερή πλευρά του βασιλιά της ποπ.


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR