counter

Mia Tyler: Ούτε ο ροκάς μπαμπάς της δεν έχει τόσα τατουάζ!

Mia Tyler: Ούτε ο ροκάς μπαμπάς της δεν έχει τόσα τατουάζ!
Mia Tyler: Ούτε ο ροκάς μπαμπάς της δεν έχει τόσα τατουάζ!

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους “ροκάδες” του κόσμου. Ο Steve Tyler, ο frontman του συγκροτήματος Aerosmith, φημίζεται για τα τραγούδια του, το στυλ του και τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα. Τα χνάρια του 65χρονου rock star φαίνεται ότι ακολουθεί και η κόρη του Mia Tyler η οποία ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της και είναι γεμάτοι tattoo.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ροκ είναι και πατέρας και μάλιστα οι τρεις κόρες του αλλά και ο γιος του φημίζονται για την ομορφιά τους, ενώ εκείνος όχι.   

Η πιο γνωστή από τις κόρες του είναι η Liv Tyler η οποία έχει ξεχωρίσει για την ομορφιά της και το υποκριτικό της ταλέντο. Η αδερφή της Mia Tyler από την άλλη έχει τεράστια αδυναμία στα tattoo και πλέον δεν έχει αφήσει πολλά κομμάτια του σώματος της ακάλυπτα. Η 34χρονη κόρη του Steve Tyler έκανε το ντεμπούτο της στη φωτογραφία και συγκεκριμένα σε έκθεση στο Art Basel Miami Beach και εκεί βρέθηκε η οικογένεια της για να την στηρίξει.

Σε κάποια στιγμή χαλάρωσης η Mia Tyler εθεάθη στην παραλία με τον σύντροφο της να παίζουν και να φωτογραφίζονται. Οι δυο τους είναι παρόμοιοι και διαφαίνεται η αγάπη τους για τα tattoo μιας και είναι ζωγραφισμένοι και οι δυο από πάνω μέχρι κάτω. Η κόρη του διάσημου τραγουδιστή φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Phelan Davis το άλλο της μισό.

Γεμάτοι tattoo και piercing συγκέντρωσαν τα βλέμματα των λουόμενων πάνω τους και έδειχναν να περνούν όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Σύσσωμη η οικογένεια Tyler πέρασε οικογενειακές στιγμές στο πλευρό της Mia. H Liv Tyler, η Chelsea, αλλά και ο Taj Tallarico έδωσαν το παρών στο νέο βήμα της αδερφής τους η οποία είχε στον πλευρό της τον σύντροφο της και δεν τον άφηνε στιγμή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR