counter

Μια συγκινητική ιστορία... Πώς κατάφερε να μάθει ο κόσμος το όνομα και το πρόσωπό του

Μια συγκινητική ιστορία... Πώς κατάφερε να μάθει ο κόσμος το όνομα και το πρόσωπό του
Μια συγκινητική ιστορία... Πώς κατάφερε να μάθει ο κόσμος το όνομα και το πρόσωπό του

Αντύπας

Ο Αντύπας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, FTHIS TV, και αποκάλυψε πολλές άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του, αλλά και τη ζωή του.

Όταν ο Αντύπας κολλούσε μαζί με τη σύζυγό του αφίσες για να γίνει γνωστός

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης άκουσε τη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου να αποκαλύπτει μια ιστορία από τα χρόνια που είχε κάνει την πρώτη του επιτυχία, για να δείξει το “δέσιμο” και τον κοινό αγώνα του γνωστού ζευγαριού.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο καλλιτέχνης με τη σύζυγό του, Στέλλα, την περίοδο που παιζόταν στα ραδιόφωνα το πρώτο του τραγούδι, που έγινε επιτυχία στα ραδιόφωνα, έβγαιναν τα βράδια και κολλούσαν αφίσες στους σταθμούς του ηλεκτρικού στην Αθήνα, με τη φωτογραφία του και τον τίτλο του album. Έτσι θα καταλάβαινε ο κόσμος ποιος είναι ο τραγουδιστής που ερμηνεύει την επιτυχία που ακούνε στο ραδιόφωνο.

Δείτε το απόσπασμα.

 "Η Στέλλα κλαίει με τη μεγάλη μου επιστροφή"

Μιλώντας για τη σύζυγό του τόνισε:  "Η Στέλλα ήταν η ασπίδα μου. Με φρόντιζε και με φροντίζει. Έλυνε τα πιο δύσκολα προβλήματα. Καθάριζε αυτή. Έμπαινε μπροστά. Όχι πως είναι αυτό το “κακό παιδί” κι εγώ το “καλό”.  Έτσι είναι η “φύση” της. Να τα ακούει αυτή, να μαλώνει αυτή. Να είναι αυτή το “κακό παιδί”. Η Στέλλα κλαίει κάθε εβδομάδα. Βλέπω τα μάτια της, είναι βουρκωμένα. Αυτή το χαίρεται πιο πολύ από εμένα. Κανείς δεν περίμενε αυτή τη μεγάλη επιστροφή, την επιτυχία και αυτή την αποδοχή του κόσμου. Μου λέει “εύχομαι αυτό το όνειρο να κρατήσει για κάποια χρόνια”.

Δείτε το απόσπασμα.

Τα χρόνια που δεν ήταν στο προσκήνιο

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον ρώτησε και για τα χρόνια που είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας: "Ήταν επιλογή μου από το 2000 έως το 2003 να μην είμαι στο προσκήνιο. Ο γιος μου ήταν τότε στην εφηβεία. Ασχολήθηκα και έδωσα πολύ χρόνο στα παιδιά μου. Το χρειαζόμουν κι εγώ. Πιστεύω πως όλοι οι καλλιτέχνες χρειάζονται αυτό το διάλειμμα. Δεν μπορούσα να παρακολουθήσω… Είχαν βγει τότε τα computer, μπήκε στα αυτιά μας ένα άλλο είδος μουσικής. Ήταν καλό αυτό το διάλειμμα. Και βγήκα το 2004 και έκανα επιτυχία και από τότε δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Είναι 8 χρόνια που δουλεύω συνεχώς και η επιτυχία όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερη".

Δείτε το απόσπασμα.

Πώς από ποδοσφαιριστής του Άρη έγινε… τραγουδιστής!

Ο Αντύπας αναφέρθηκε και στα εφηβικά του χρόνια, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άρη, αλλά και πως βγήκε στο τραγούδι:  "Έπαιζα στον Άρη. Ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά τότε δεν πληρωνόμασταν. Σε ένα γλέντι της ομάδας μαζί με τον Αλεξιάδη, τον Σπυρίδωνα, πήγαμε στο κέντρο “Καλύβα”. Είπα στον Αλεξιάδη “ρε Αλέκο, να πω και εγώ ένα τραγούδι του Βοσκόπουλου;”, γιατί τον Τόλη τον αγαπάω πάρα πολύ. Ήρθε ο επιχειρηματίας και μου είπε "θα σου δίνω 50 δραχμές την εβδομάδα". Μετά έγιναν 100 δραχμές. Με το ξενύχτι γυρνούσα στο σπίτι στις 8 το πρωί και έτσι παράτησα το ποδόσφαιρο. Έτσι ασχολήθηκα με το τραγούδι. Πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη. Έχω πολλούς φίλους, βλέπω το παλιό μας σπίτι, που το έχω νοικιάσει σε φίλους. Θέλω να πάω Θεσσαλονίκη, γιατί έχω κάποιες προτάσεις".

Δείτε το απόσπασμα.

Η λατρεία που του έχουν στο εξωτερικό

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα video από μια εκπομπή καναλιού των Βαλκανίων, όπου ένας παίκτης reality show χορεύει την επιτυχία του Αντύπα “Για τα λεφτά τα κάνεις όλα”. Αμέσως μετά, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως “έχω επισκεφτεί την Αμερική 10 φορές. Είμαι ίσως ο πρώτος που έχει κάνει 60 συναυλίες στο εξωτερικό. Στην Αυστραλία έχω πάει τρεις φορές. Τα τραγούδια που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα, ξεχωρίζουν κι εκεί. Οι ομογενείς είναι πιο Έλληνες από ό,τι είμαστε εμείς εδώ. Κρατάνε εκεί τα ήθη και τα έθιμα. Σκέφτομαι του χρόνου να κάνω και πάλι μια επίσκεψη εκεί. Μου έχουν πει και για Αμερική και για Ελλάδα”.

Δείτε το απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR