counter

«Μια μικρή πριγκίπισσα δεν είναι ποτέ αρκετή»

«Μια μικρή πριγκίπισσα δεν είναι ποτέ αρκετή»
«Μια μικρή πριγκίπισσα δεν είναι ποτέ αρκετή»

Μαμά με δύο κόρες

«Μια μικρή πριγκίπισσα δεν είναι ποτέ αρκετή»

Αυτό φαίνεται ότι αποφάσισε ο Θεός και μας ευλόγησε με ένα ακόμα κοριτσάκι που θα έχουμε στην αγκαλιά μας σε μερικούς μήνες. Η Νάγια μας τον Ιούνιο θα αποκτήσει αδελφούλα κι εμείς είμαστε ανυπόμονοι και παντελώς ξετρελαμένοι.

Η αλήθεια είναι ότι πριν σιγουρευτούμε για το φύλο του μωρού μας, σκεπτόμουν τι θα ήθελα περισσότερο και δεν μπορούσα να αποφασίσω. Στο μυαλό μου συνωστίζονταν δεκάδες λόγοι που με έκαναν να θέλω στην οικογένεια μας ένα ακόμα κοριτσάκι και άλλοι τόσοι ένα αγοράκι.

Ένα ακόμα κορίτσι γιατί είναι πολύ όμορφο να μεγαλώνεις με ένα πλάσμα με το οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα από κούνιας- άλλωστε έτσι μεγάλωσα κι εγώ με την αδελφή μου τη Μαίρη με την οποία μας χωρίζουν μόλις δεκατρείς μήνες- κι ένα αγοράκι γιατί ήθελα να τιμήσω τον πεθερό μου που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

«Θεέ μου γερό να είναι και τίποτα άλλο….» Είπα θυμωμένα στον εαυτό μου απομακρύνοντας με από αυτήν την εγωκεντρική και χωρίς νόημα σεναριολογία.

«Στο τέλος της ημέρας η Νάγια θα μεγάλωνε εξίσου καλά με ένα αγοράκι και ο πεθερός μου που μας προσέχει από τον ουρανό λατρεύει τα εγγόνια του ασχέτως φύλου και είναι φύλακας άγγελος και για τα έξι.» Αναλογίστηκα σιωπηλά.

Με όλα αυτά που ακούς τριγύρω, είναι πολυτέλεια να έχεις τέτοιου είδους προτιμήσεις.
Το σημαντικότερο για όλα τα πλασματάκια που έρχονται στον κόσμο είναι να έχουν τη υγεία τους και να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον αγάπης και θαλπωρής που θα τους βοηθήσει να ξεδιπλώσουν το χαρακτήρα τους και μέρα με την ημέρα να ανθίσουν σα μπουμπουκάκια.

Με αυτές τις σκέψεις πήγα πριν από μερικές ημέρες στον γιατρό μου και μόλις μας επιβεβαίωσε ότι περιμένουμε ένα ακόμα κοριτσάκι, πέταξα από τη χαρά μου.

Πλέον φροντίζω να της μιλάω και μαζί με τη Νάγια χαϊδεύουμε την κοιλίτσα μου και της λέμε πόσο ανυπομονούμε να τη γνωρίσουμε.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις τόσο τρυφερές και αληθινές ευχές που μου έχετε στείλει όλο αυτό το διάστημα.

Τις κρατώ μέσα μου …

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το κείμενό μου..." Έχω εξεταστική".

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε για τον... Δικό μου Βαλεντίνο!

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε: "Shopping στις εκπτώσεις! Βρήκα διαμαντάκια για μένα και τη Νάγια". 

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε "Μια σκέψη αγάπης και συμπαράστασης".

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ - VIDEO του blog μου.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το πρώτο μου ΚΕΙΜΕΝΟ: "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ".

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το καλωσόρισμα του FTHIS.GR.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR