counter

Μια Ιταλίδα από τη… Βενεζουέλα!

Μια Ιταλίδα από τη… Βενεζουέλα!
Μια Ιταλίδα από τη… Βενεζουέλα!

Μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό Miss Venezuela το 2002, κατάφερε, όμως να μείνει αξέχαστη σε πολλούς τηλεθεατές. Με ύψος 1,73 και αναλογίες 90-60-90, η Yespica διέθετε αναμφίβολα όλα τα προσόντα για να το πετύχει αυτό. Όταν, μάλιστα, εμφανίστηκε στην ιταλική τηλεόραση συμμετέχοντας στο celebrity survivor «L’ isola dei famosi», δεν δυσκολεύτηκε να αποκτήσει ακόμα περισσότερους φανατικούς θαυμαστές, ανάμεσα σε αυτούς και τον Silvio Berlusconi ο οποίος λέγεται πως είχε πει στη Yespica «Μαζί σου θα πήγαινα οπουδήποτε…», κάτι το οποίο είχε ενοχλήσει την τότε σύζυγό του Veronica Lario.

 

Το 2008, γεύτηκε τη χαρά της μητρότητας αποκτώντας έναν γιό με το ποδοσφαιριστή Matteo Ferrari με τον οποίο χώρισε το 2009. Από τότε, η αισθηματική ζωή της δεν υπήρξε και τόσο σταθερή… Αυτά, μέχρι τον Ιούλιο του 2012 που παντρεύτηκε τον Leonardo Gonzales!

 

Τώρα, ζει μεταξύ Ιταλίας και Αμερικής και συχνά-πυκνά οι φωτογράφοι την απαθανατίζουν στο αγαπημένο της Porto Cervo ή στο Μαϊάμι να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα… Pas mal!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR