counter

Μην πετάτε τα ακυρωμένα εισιτήρια-έχουν αξία

Μην πετάτε τα ακυρωμένα εισιτήρια-έχουν αξία
Μην πετάτε τα ακυρωμένα εισιτήρια-έχουν αξία

λεωφορεια

Το "Money back" είναι μια καινοτόμα ιδέα του έλληνα Γιώργου Βεργάκη, που ξεκίνησε στο Ηράκλειο της Κρήτης, και σήμερα επεκτείνεται, σε όλη την Ελλάδα.

Την υλοποίηση της πολύ έξυπνης ιδέας, με το σύνθημα "Εχει αξία, μην το πετάς"  έχει αναλάβει το Κέντρο Προώθησης Πωλήσεων, με στόχο, τα χρησιμοποιημένα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να αποτελούν ανταλλακτικό νόμισμα και να εξαργυρώνονται σε επιχειρήσεις πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών!

Οι επιβάτες των μετρό, λεωφορείων, τραμ, προαστιακού και  ηλεκτρικού αλλά και των υπεραστικών (πλοία, αεροπλάνα, τρένα) μέσων μεταφοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα μπορούν να πληρώνουν, μέρος του λογαριασμού τους , σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, με την αξία των χρησιμοποιημένων εισιτηρίων.

Για παράδειγμα, σε κατάστημα που έχει επιλέξει κλίμακα εξαργύρωσης 5 προς 1, σε αγορές του καταναλωτή συνολικής αξίας 5 ευρώ θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του 1 ευρώ, εφόσον ο ίδιος δώσει στο ταμείο χρησιμοποιημένα εισιτήρια αυτής της αξίας.

Στο σύστημα «Money Back» που εφαρμόστηκε πιλοτικά πριν τέσσερα χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής, να συνεργαστούν, περίπου 60 επιχειρήσεις στην Αθήνα.

Ωστόσο, η λίστα των συμβεβλημένων επιχειρήσεων θα συμπληρωθεί με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και θα ανακοινωθεί περισσότερο ολοκληρωμένη, στο τέλος του μήνα, από την ιστοσελίδα του Κέντρου Προώθησης Πωλήσεων σε Διαδίκτυο (http://www.moneybacksystem.gr/) και κοινωνικά δίκτυα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR