counter

Μέχρι και ιδιωτικό εκκλησάκι διαθέτει το υπερπολυτελέστατο εξοχικό της ελληνίδας τηλεπερσόνας!

Μέχρι και ιδιωτικό εκκλησάκι διαθέτει το υπερπολυτελέστατο εξοχικό της ελληνίδας τηλεπερσόνας!
Μέχρι και ιδιωτικό εκκλησάκι διαθέτει το υπερπολυτελέστατο εξοχικό της ελληνίδας τηλεπερσόνας!

 

Στο "ησυχαστήριο της" στη Χαλκιδική μετακόμισε μόνιμα η κα. Βέφα Αλεξιάδου. Η μαγείρισσα που έγινε γνωστή από τη συνεργασία της, με τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη στον "Πρωινό καφέ" αλλά βρίσκεται εκτός τηλεόρασης τα δυο τελευταία χρόνια, άφησε το σπίτι της στην Αθήνα και ζει πλέον στο υπέροχο εξοχικό της στη Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πολυτελή μεζονέτα χτισμένη αμφιθεατρικά σε ήσυχη καταπράσινη περιοχή, δίπλα στη θάλασσα με ιδιωτική παραλία που φτιάχτηκε από την ίδια και το σύζυγό της, όταν βρισκόταν εν ζωή. Και οι δύο, όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς η κα. Βέφα Αλεξιάδου, εργάστηκαν πολύ σκληρά στη ζωή τους μέχρι να καταφέρουν να σταθούν οικονομικά καλά.

Η έπαυλη διαθέτει κομψά διακοσμημένους χώρους που έχει επιμεληθεί η κα. Βέφα, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ο κήπος που είναι στρωμένος από άκρη σε άκρη με γκαζόν, διαθέτει μεγάλη πισίνα, εκατοντάδες γλάστρες με λουλούδια, μποστάνι , και πολλά δέντρα όπως λεμονιές, ελιές, πορτοκαλιές, φοίνικες και μιμόζες!

Το ιδιωτικό εκκλησάκι που βρίσκεται στην άκρη του κήπου, δεσπόζει στην είσοδο του σπιτιού από την πλευρά της θάλασσας. Η κα. Βέφα, όπως είπε, κάθε πρωί ανάβει τα καντηλάκια, λιβανίζει και προσεύχεται στην Παναγιά για όλους τους δοκιμαζόμενους έλληνες.

Κάθε καλοκαίρι, οι κόρες και τα εγγονάκια της αγαπημένης μαγείρισσας, ανεβαίνουν στη Χαλκιδική και κάνουν τρίμηνες διακοπές κοντά στη γιαγιά τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR