counter

"Μετακομίζει" στην Τουρκία ο σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας ;

"Μετακομίζει" στην Τουρκία ο σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας ;
"Μετακομίζει" στην Τουρκία ο σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας ;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ

Βλέποντας το απογοητευτικό σκηνικό που επικρατεί στο χώρο της τηλεόρασης, ο Αλέξανδρος Ρήγας σκέφτεται πολύ σοβαρά να την… κάνει για άλλες πολιτείες, μήπως και δει στον ήλιο μοίρα.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στο τηλεοπτικό περιοδικό "TV Ζάπινγκ" ο σεναριογράφος μόλις τελειώσει με το σήριαλ "Το αμάρτημα της μητρός μου" θα κάνει δουλειές στη γείτονα χώρα.

"Υπήρξαν αρκετά προβλήματα που σταμάτησαν αρκετές φορές τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, μπήκαν εμπόδια κυρίως οικονομικής φύσης μα και το κανάλι θέλει τη δουλειά και εμείς που την κάνουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό γι’ αυτήν" σχολίασε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

"Μετά δεν σου κρύβω -συνέχισε ο σεναριογράφος- πως σκέφτομαι να πάω στη Τουρκία, που υπάρχει μεγάλος εργασιακός οργασμός και αρκετά λεφτά για την τηλεόραση. Έχω απογοητευτεί από το εδώ σκηνικό και σκέφτομαι να αναθερμάνω κάποιες φιλόδοξες κουβέντες που έχω κάνει για εκεί. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Τουρκία, έχω κάνει θετικότατες επαφές και ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR