counter

Μετά τον χωρισμό των γονιών η οικογένεια επανενώθηκε και πήγε για ski

Μετά τον χωρισμό των γονιών η οικογένεια επανενώθηκε και πήγε για ski
Μετά τον χωρισμό των γονιών η οικογένεια επανενώθηκε και πήγε για ski

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Μπορεί ο γάμος τους να πέρασε από πολλά κύματα αλλά ο νέος χρόνος τους βρήκε στα χιόνια! Οι δυσκολίες στον γάμο του Μichael Douglas και της Catherine Zeta-Jones δείχνουν να έχουν γίνει πια παρελθόν καθώς όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι έχει επανενωθεί και κάνει και πάλι σχέδια για το μέλλον.Τα δύο τους παιδιά, ο 13χρονος Dylan και η 10χρονη Carys θα τους ενώνουν για πάντα και οι δύο σύζυγοι θέλησαννα δώσουν άλλη μια ευκαιρία στην οικογενειακή τους γαλήνη.

Η οικογένεια υποδέχτηκε την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου κάνοντας σκι σε χιονοδρομική πίστα στο Quebec του Καναδά, μια δραστηριότητα που πάντα την ευχαριστεί.

Τόσο ο Μichael Douglas και η Catherine Zeta Jones όσο και τα παιδιά τους πόζαραν στον φακό έχοντας ως φόντο τους το χιονισμένο τοπίο ενώ το μήνυμα που θέλει να εκφράσει η φωτογραφία είναι ότι στην οικογένειά τους γίνεται και πάλι μια νέα αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποκάλυψη ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί είχε κάνει ο ίδιος ο Michael Douglas σε συνέντευξη του. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η επανασύνδεση ανανέωσε την ηθοποιό, αφού το πρόσωπό της... είναι πιο λαμπερό από ποτέ!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR