counter

Μετά τη Φωτιά: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Το φύλο του μωρού

Μετά τη Φωτιά: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Το φύλο του μωρού
Μετά τη Φωτιά: Πρωταγωνιστής της σειράς έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Το φύλο του μωρού

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο ηθοποιός Νέιθαν Τόμας, τον οποίο τη φετινή σεζόν βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη Φωτιά» και στον ρόλο του Αλέξανδρου Βενιέρη.

Ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός, που έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο φέτος, αλλά είχε ήδη ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» υποδέχθηκε στις 26 Νοεμβρίου την κόρη του και καρπό του ερώτα του με την σύζυγό του, Ελεάνα, που είναι δασκάλα αγγλικών.

Διαβάστε επίσης! Nathan Thomas: Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που θα δούμε στο "Μετά τη φωτιά"

Nathan Tomas – Μιλά για τον ερχομό της κόρης του

Ο Νέιθαν Τόμας μίλησε στην εφημερίδα Real News και τη Νίκη Κώτσου για την κόρη του, αλλά και για την σύζυγό του.

«Είμαστε χαζομπαμπάς και χαζομαμά και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μας κάνει η γυναίκα μου για τα Χριστούγεννα» λέει ο ηθοποιός και συμπληρώνει: «Ενώ σχεδιάζαμε να μείνουμε δύο χρόνια στην Ταϊλάνδη, η σύζυγος μου έμεινε έγκυος στους έξι μήνες και τελικά γυρίσαμε, κυρίως γιατί εκείνη χρειαζόταν στήριξη. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα. Υπάρχουν δυο - τρεις επιλογές άλλη η σύζυγος μου θα αποφασίσει».

«Οι πρώτες δύο βδομάδες ήταν δύσκολες. Ήταν από το σοκ που ξυπνούσαμε ανά μία - μιάμιση ώρα. Τώρα έχουμε φτάσει στο δίωρο- τρίωρο. Δόξα τω Θεώ είναι ήσυχη, θα κλάψει λίγο όταν ξυπνήσει ή όταν πεινάσει. Είναι το κλασσικό μαμ, κακά και νάνι. Η καλύτερη ηλικία» περιγράφει ο ηθοποιός «Βέβαια βοηθάω! Εννέα ολόκληρους μήνες κυοφορούσε το παιδί μας, δε γίνεται να με βοηθήσω. Και είναι και χαρά μου. Είναι άλλη αίσθηση, άλλο πράγμα».

Όσο για τις ομοιότητες ο ίδιος είναι κάθετος: «Τα χαρακτηριστικά τα έχει πάρει κυρίως από τη μητέρα της. Λίγο πιο σχιστά ματάκια, τα αυτάκια τη μυτούλα. Τα χείλη ίσως έχει τα δικά μου, θα δείξει. Περιμένουμε, είναι νωρίς ακόμη».

Ο Νέιθαν Τόμας γεννήθηκε στην Αγγλία. Όταν ήταν τριών χρονών οι γονείς του μετακόμισαν στην Ελλάδα. Εκείνος επέστρεψε στο Λονδίνο και έζησε εκεί τα τελευταία 12 χρόνια, πριν φύγει την σύζυγό του για την Ταϊλάνδη.

«Ή Ελεάννα έχει γεννηθεί στο Κονγκό άλλη μητέρα της είναι από την Ρουάντα. Εμείς γνωριστήκαμε στην Ελλάδα μέσω κοινού μας φίλου και από τότε είμαστε αχώριστοι. Παντρευτήκαμε στο Λονδίνο και μετά πήγαμε στην Ταϊλάνδη όπου μείναμε έξι μήνες. Τώρα με την μπέμπα θα μείνουμε προς το παρόν στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει ζωή. Στόχος είναι τα πρώτα χρόνια της μικρής να είμαστε εδώ. Εξαρτάται πως θα πάνε τα πράγματα και οι δουλειές μας. Τα δεχόμαστε όπως μας τα φέρνει ζωή, μέρα με τη μέρα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR