counter

"Μετά από 18 χρόνια φιλίας δεν μιλάμε πια. Έμαθα για το γάμο της απο την τηλεόραση"

"Μετά από 18 χρόνια φιλίας δεν μιλάμε πια. Έμαθα για το γάμο της απο την τηλεόραση"
"Μετά από 18 χρόνια φιλίας δεν μιλάμε πια. Έμαθα για το γάμο της απο την τηλεόραση"

ΔΕΒΕΤΖΗ-ΘΑΝΟΥ


Οι δύο χρυσές πρωταθλήτριες Πηγή Δεβετζή και Κατερίνα Θάνου μετά από 18 χρόνια φιλίας, είναι πλέον στα… μαχαίρια. Η σπρίντερ και η κορυφαία αθλήτρια του τριπλούν, δεν ανταλλάσσουν πια ούτε βλέμμα  και αιτία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso", ήταν μια σειρά γεγονότων που αποκάλυψε η Πηγή Δεβετζή στη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη.

"Με την Κατερίνα έχω να μιλήσω μήνες. Για την ακρίβεια από τα περασμένα Χριστούγεννα. Δεν με κάλεσε ούτε στο γάμο της. Έμαθα πως παντρεύτηκε από την τηλεόραση. Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία και δεν μαθαίνω νέα της" εξομολογήθηκε η δύο φορές Ολυμπιονίκης.

"Μια φιλία μπορεί να τελειώσει για πολλούς λόγους. Δεν θέλω να επεκταθώ, απλώς θα πω ότι οι φίλοι δεν είναι μόνο για τα εύκολα αλλά και για τα δύσκολα, γι αυτό λέγονται φίλοι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε", σημείωσε.

Η απόσταση φαίνεται να ξεκίνησε, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της εφημερίας, όταν η Πηγή χρειαζόταν την Κατερίνα στο πλευρό της, την περίοδο που η πρώτη περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές με το θάνατο του πατέρα της που τη βύθισε στη θλίψη. "Τον τελευταίο καιρό, πέρασα μια δύσκολη φάση. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν απομακρύνθηκα εγώ".

Και συνέχισε η Πηγή Δεβετζή: "Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή που απομακρύνουν δύο ανθρώπους. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με φίλη μου για άντρα".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε επικοινωνία της δημοσιογράφου με την Κατερίνα Θάνου, η τελευταία προτίμησε τη σιωπή κλείνοντας της το τηλέφωνο.

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για το θέμα στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" και σχολίασε:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR