counter

Mente Fuerte: "Η παράσταση απίστευτη, η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη"

Mente Fuerte: "Η παράσταση απίστευτη, η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη"
Mente Fuerte: "Η παράσταση απίστευτη, η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη"

Τη παράσταση «Όνειρο…», η οποία είναι βασισμένη στο κλασικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού, παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης (18/07) ο Mente Fuerte.

Ο γνωστός ράπερ θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους  μοιραστεί την άποψή του για την ερμηνεία της ηθοποιού, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η παράσταση απίστευτη. Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη» έγραψε αρχικά με χιούμορ ο Mente Fuerte.

Διαβάστε επίσης: Μente Fuerte: "Έχω δει διάφορες χαζομάρες, δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται για την προσωπική μου ζωή"

Σε επόμενο βίντεο που δημοσίευσε ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε: «Όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη πιστέψτε με αξίζει να έρθετε να το δείτε».

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια πως είναι ζευγάρι. Η ηθοποιός σε παλιότερες δηλώσεις της είχε πει: «Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR