counter

Mente Fuerte: Η αντίδρασή του μετά την απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Mente Fuerte: Η αντίδρασή του μετά την απάντηση της Δανάης Μπάρκα
Mente Fuerte: Η αντίδρασή του μετά την απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Πολύς ντόρος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον Mente Fuerte.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού για τα νεαρά κορίτσια και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός προκάλεσαν την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, με τον Mente Fuerte να ξεσπά στη συνέχεια εναντίον της, μέσω των instastories και να την κατηγορεί για bullying.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα, απάντησε την Τετάρτη (27/09) στον Mente Fuerte, χωρίς να αναφέρει ωστόσο το όνομά του.

«Εντάξει τώρα, εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. 15 φορές έχουμε παίξει συνεντεύξεις και την έχουμε εκθειάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι… Στη μία φορά που διαφωνήσαμε πέσανε να μας φάνε. Και δεν πέσανε όλοι. Ένας άνθρωπος!

Δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα. Μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος. Δηλαδή η Μαρία Σολωμού ή οποιοσδήποτε άνθρωπος, αν ρωτήσουμε για τις απόψεις τις δικές μου, συμφωνεί με όλα; Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Το bullying είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση;

Διαβάστε επίσης: Μente Fuerte: Ξέσπασε κατά της Δανάης Mπάρκα μετά τα σχόλια για τη Mαρία Σoλωμού

Σε παρακαλώ! Ε μην τρελαθώ τώρα! Είναι αυτό που τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση και απάντηση. Λες και αυτό αφορά τον κόσμο. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του. Οποιοσδήποτε άνθρωπος και αυτό παλεύουμε» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Η αντίδραση του Mente Fuerte

Λίγες ώρες μετά τα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα, ο Mente Fuerte ανέβασε στα instastories ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να δυσανασχετεί και να γράφει με νόημα: «Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε έναν ανόητο».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR