counter

Μενούνος: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της ανήμερα των γενεθλίων της

Μενούνος: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της ανήμερα των γενεθλίων της
Μενούνος: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της ανήμερα των γενεθλίων της

Η Μαρία Μενούνος διανύει μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς η μητέρα της δίνει την δική της μάχη για την ζωή, αφού έχει όγκο στον εγκέφαλό. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά την δυσάρεστη είδηση, έφτασε η ημέρα των γενεθλίων της μητέρας της, Λίτσας και η Μαρία Μενούνος με την ανάρτηση φωτογραφίας τους, της ευχήθηκε με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια.

«Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική μαμά του κόσμου. Ο Θεός μας έχει ευλογήσει τόσο πολύ που έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε σήμερα μαζί σου. Με έχεις στηρίξει και με αγάπησες από την αρχή. Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς εσένα. Είτε ήταν τα στραβά πόδια μου, ή η νόσος του Lyme ήσουν πάντα εκεί. Ήσουν μια καταπληκτική νοσοκόμα για τον μπαμπά όλα αυτά τα χρόνια, ποτέ δεν κοιμόσουν για να βεβαιωθείς ότι ήταν ασφαλής και αφιέρωσες ολόκληρη τη ζωή σου σε εμάς ως οικογένεια και τώρα είναι η σειρά μας. Μας έχεις δείξει τέτοια χάρη και δύναμη σε μια τόσο δύσκολη και τρομακτική στιγμή μαμά. Δεν ξέρω πώς μένω τόσο ήρεμη και θετική, αλλά είσαι ο ήρωας μου. Είσαι ένας πρωταθλητής και αυτός είναι ο λόγος που θα κερδίσεις και αυτό με την βοήθεια του Θεού. Ο καθένας απ 'όλο τον κόσμο μας στέλνει την αγάπη και τις προσευχές. Επιτρέψτε μου να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν αυτές τις τελευταίες ημέρες (υπήρξαν τόσες πολλές), και τα μηνύματα με τις προσευχές (Τα διαβάζω όλα!) Και για εκείνους που έχουν ειδικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο στην Ελλάδα και αλλού για τη μαμά μου. Να σας ευλογεί όλους. Και  μαμά, μπορεί ο Θεός να συνεχίσει να σε ευλογεί με δύναμη και και να σε καθοδηγήσει με ασφάλεια μέσα από αυτό το ταξίδι, ώστε να μπορείς να βοηθήσεις  τους άλλους μετά. Είσαι μια έμπνευση για όλους που έρχονται κοντά σου. Σ 'αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο και είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι η κόρη σου. Σε αγαπάω !!!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR