counter

Μένιος Φουρθιώτης: Απαντά στο δημοσίευμα για το "κόψιμο" της εκπομπής του

Μένιος Φουρθιώτης: Απαντά στο δημοσίευμα για το "κόψιμο" της εκπομπής του
Μένιος Φουρθιώτης: Απαντά στο δημοσίευμα για το "κόψιμο" της εκπομπής του

Πληροφορίες για τη διακοπή της συνεργασίας του Μένιου Φουρθιώτη με το Νέο Έψιλον του Φίλιππου Βρυώνη, παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας, η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, ο παρουσιαστής φαίνεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον γνωστό επιχειρηματία, λύνοντας έτσι τη συνεργασία τους.

Από την δική του πλευρά, ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram διαψεύδοντας τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος, ζητώντας να ανακαλέσει το ρεπορτάζ.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με το δημοσίευμα της κ. Μεσσαροπουλου περί διακοπής της συνεργασίας μου με το Νέο Έψιλον, της δηλώνω με την παρούσα ότι το ρεπορτάζ της είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ συνεχίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Την καλώ να ανακαλέσει το ψευδές ρεπορτάζ και της δηλώνω ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγω για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης στα αστικά και ποινικά δικαστήρια. Μενιος Φουρθιωτης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR