counter

Μενεγάκη: Το καλοκαίρι της μέσα από τον φωτογραφικό της φακό!

Μενεγάκη: Το καλοκαίρι της μέσα από τον φωτογραφικό της φακό!
Μενεγάκη: Το καλοκαίρι της μέσα από τον φωτογραφικό της φακό!

Στις 19 Ιανουαρίου του 2016, η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε το συρτάρι των αναμνήσεών της και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από το παρελθόν της, ενεργοποιώντας και πάλι τον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια έκτοτε δεν σταματά να τροφοδοτεί το προφίλ της με στιγμές από την καθημερινότητά της στην εκπομπή αλλά και με οικογενειακές στιγμές.

Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε από νωρίς για την παρουσιάστρια. Μικρές αποδράσεις στο νησί της καρδιάς της, τον προσωπικό της «παράδεισο», την Άνδρο αλλά και μικρές εκδρομές – αστραπή. Η παρουσιάστρια, αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν ταξίδεψε στην Άνδρο. Στις αρχές Αυγούστου, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα θέλοντας να πάρει το πρώτο feedback για την οργάνωση της ομάδας της τη νέα σεζόν.

Έπειτα γύρισε και πάλι στην Άνδρο, ενώ τον Δεκαπενταύγουστο η παρουσιάστρια ταξίδεψε με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο. Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό ήταν με την ίδια να ποζάρει σε αιώρα. Στα μέσα Αυγούστου, έκανε την έκπληξη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει με bikini, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το προφίλ της κατακλύστηκε από σχόλια που «εξυμνούσαν» το ακομπλεξάριστο πνεύμα που φάνηκε ότι διαθέτει. Το καλοκαίρι της παρουσιάστριας μέσα από τον δικό της φωτογραφικό φακό! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR