counter

Μενεγάκη σε Τσολάκη: "Δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου, σαν να μην σας είδα, μου το έκαναν στο παρελθόν και δεν μου αρέσει"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε η Ελένη Τσολάκη, η οποία παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.  

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την παρουσιάστρια του Open για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, αποκαλύπτοντας πως τους είχε πετύχει έξω πριν γίνει γνωστή η σχέση τους και το κράτησε μυστικό.

Διαβάστε επίσης!  Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύζυγό της στα social media

«Ελένη μου πόσα χρόνια είστε μαζί; Σας θυμάμαι ακόμα σε εκείνο το ραντεβού σε εκείνη την ψαροταβέρνα. Εγώ όλους σε ψαροταβέρνες τους πετυχαίνω, που θυμάμαι αυτό που λέμε κόλλησα: “πω πω η Μενεγάκη ήρθε να καθίσει δίπλα μου;”. Μα μην νομίζεις και εγώ αν ήμουν στη θέση σου σε ραντεβού με έναν άνθρωπο, που δεν θα ήθελα να γίνει γνωστό και εγώ το ίδιο θα πάθαινα. Θα έλεγα: “πω πω η Τσολάκη κάθισε δίπλα μου ή η τάδε;”.

Εγώ το ένιωσα στο βλέμμα σου, γιατί έτσι έχουν τα πράγματα. Όταν είσαι ακόμα στην αρχή μιας σχέσης, δεν θέλεις να σε δούνε. Από ό,τι είδες δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου ή στην κολλητή μου. Σαν να μην σας είδα. Δεν θα το έκανα γιατί δεν μου αρέσει. Όταν μου το είχαν κάνει κατά το παρελθόν. Πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν, δεν τα κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ να μην τα κάνω», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ελένη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR