counter

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Η οικογενειακή απόδραση στην Άνδρο και η βέρα στο αριστερό

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Η οικογενειακή απόδραση στην Άνδρο και η βέρα στο αριστερό
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Η οικογενειακή απόδραση στην Άνδρο και η βέρα στο αριστερό

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή η Ελένη Μενεγάκη αισθάνθηκε ότι ο Μάκης Παντζόπουλος δεν είναι ένα επιπόλαιο φλερτ αλλά ένας άνθρωπος που θα αράξει μαζί του και θα τον εμπιστευθεί καθώς η ίδια έχει και τρία παιδιά που σίγουρα θα έχουν απορίες. Αν ήταν κάτι περαστικό σίγουρα δε θα βλέπαμε φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Όπως όλα δείχνουν εκείνος κέρδισε την εμπιστοσύνη της αλλά και τη συμπάθεια των παιδιών της και όποτε υπάρχει χρόνος δε χάνουν ευκαιρία και ταξιδεύουν ως την Άνδρο για να περνούν λίγες μέρες μακριά από την Αθήνα. Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! συνέλαβε την Ελένη Μενεγάκη με τα τρία της παιδιά κατά τη διάρκεια που έβγαιναν από το στούντιο της εκπομπής της όπου τους περίμενε ο Μάκης Παντζόπουλος στο αυτοκίνητο του για να φύγουν.

Ο φακός εστίασε αρκετά στα χέρα τους και φάνηκε η βέρα που φορούν και οι δυο στο αριστερό τους χέρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO!, η Ελένη Μενεγάκη και ο επιχειρηματίας έχουν περάσει βέρες εδώ και 6 μήνες. Πολλοί φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν πως από τότε που οι δυο τους αντάλλαξαν βέρες, αισθάνονται πιο άνετα να κυκλοφορούν δημοσίως μαζί με τη Λάουρα, τον Άγγελο και τη Βαλέρια.

Όλα φαίνεται πως κυλούν ομαλά στη σχέση τους και όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους δυναμώνει. Μένει τώρα να δούμε αν η βέρα θα περάσει από το αριστερό στο δεξί. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR