counter

Μενεγάκη για Λιάγκα: "Είναι άλλος στην τηλεόραση άλλος έξω, καμία σχέση σχεδόν ντρέπεται"

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη την Δευτέρα 8/5 στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε τον λόγο που έλειπε η κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκηαπό την έκθεση ζωγραφικής της κόρης της.

«Παιδιά είναι άλλος ο Γιώργος στην παρέα μας. Είναι άλλος! Σας παρακαλώ, κλείστε όλες τις κάμερες κι αφήστε μόνο τη δική μου. Είναι άλλος. Αυτά που ρωτάει είναι άκυρα. Είναι καλό παιδί, είναι ευγενής, όλες οι γυναίκες θέλουν τον Γιώργο. Πας να μου βάλεις τώρα εμένα τρικλοποδιές. Μα γίνεται αυτό; Δεν γίνεται! Κατ’ αρχάς με την Ελένη είμαστε συγγενείς, είναι η οικογένειά μου, θεωρώ ότι είναι η αδελφή που δεν έχω. Δεν ήρθε, είναι πολύ απλή η απάντηση» του απάντησε η τραγουδίστρια.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιώργο Λιάγκα

Λίγο αργότερα η Ελένη Μενεγάκη πρόβαλε το σχετικό στιγμιότυπο στην εκπομπή της στο Mega και δεν δίστασε να σχολιάσει τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την ερώτηση που έκανε στη Νατάσα Θεοδωρίδου λέγοντας χαρακτηριστικά: Δύο φορές τον έχω πετύχει στο Μεγανήσι και τις δύο φορές που μιλήσαμε είπα από μέσα μου “πώς λέμε άλλος το πρωί άλλος το βράδυ, άλλος στην τηλεόραση άλλος έξω” εννοώ έξω είναι ένας μαζεμένος ένας πολύ ευγενικός ντροπαλός θα έλεγα μην πω ότι κοιτάζει και λίγο χαμηλά… δεν είναι αυτό που λες θα σε δει και θα σου πει “έλα έλα ξέρω τι κάνεις εσύ εδώ”... Καμία σχέση, σχεδόν ντρέπεται να σου μιλήσει Νατασούλα εμείς συνεννοούμαστε φαντάστηκα, πως τα λέμε, πως τα καταλαβαίνουμε δεν ξέρω τι παθαίνει στην τηλεόραση».

Δείτε επίσης - Λιάγκας σε Θεοδωρίδου: "Μου λένε αν σε πείραξε που η Ελένη Μενεγάκη δεν ήρθε στην έκθεση της κόρης σου"

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR