counter

Μελίνα των Vegas: "Έπεσα χαμηλά, έφτασα στον πάτο"

Μελίνα των Vegas: "Έπεσα χαμηλά, έφτασα στον πάτο"
Μελίνα των Vegas: "Έπεσα χαμηλά, έφτασα στον πάτο"

Μελίνα Vegas

Η Μελίνα των Vegas έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Πράτανο και το περιοδικό People και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές της.

Πώς χαλαρώνεις; Είναι μια εσωτερική διεργασία το να είσαι χαλαρός με τον εαυτό σου, με τη ζωή. Αυτή η διαδρομή δεν τελειώνει ποτέ, θέλει συνεχή δουλειά και εξέλιξη. Πιστεύω πως το καταφέρνεις ζώντας εμπειρίες, πηγαίνοντας κόντρα στους φόβους σου, βγαίνοντας από τα όριά σου και από τα κουτάκια που βάζεις στον εαυτό σου. Όταν πηγαίνεις εκεί που φοβάσαι, αποκτάς ωριμότητα και εμπειρία.  Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανες αυτό; Το καλοκαίρι που πέρασε. Τόλμησα πράγματα που φοβόμουν και ωρίμασα αρκετά μέσα σε ένα χρόνο. Τον τελευταίο χρόνο έχω ωριμάσει πολύ. Αντιμετώπισα κάποια πολύ προσωπικά μου θέματα, άλυτα, τα οποία κατάφερα να επιλύσω.

Σε επαγγελματικό επίπεδο έζησες κάτι ανάλογο; Ναι. Εκτός από τα προσωπικά μου θέματα, στα οποία ήθελα να δώσω μια λύση εδώ και χρόνια, στον επαγγελματικό τομέα πίεσα τον εαυτό μου στα άκρα. Άκρα για τα προσωπικά μου δεδομένα. Αυτό δεν το είχα κάνει ξανά. Με φόβιζε να κάνω δύο δουλειές παράλληλα, το να είμαι στο Priscilla (σ.σ. το θεατρικό έργο) και ταυτόχρονα να τραγουδάω με τον Πάνο Κιάμο. Είχα τη φοβία πως δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Τελικά, πίεσα τον εαυτό μου, ρίσκαρα, τα κατάφερα. Αυτό μου έδωσε έξτρα αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως μέσα από αυτή τη διαδικασία την αποκτάς.

Πιστεύεις πως υπάρχει μια περίοδος που όλα πηγαίνουν στραβά, δοκιμάζεσαι και στη συνέχεια όλα παίρνουν το δρόμο τους; Το προηγούμενο καλοκαίρι νιώθω πως συνέβη αυτό. Έπεσα χαμηλά μέσα μου και όταν έφτασα στον πάτο, άρχισε η ανύψωση. Ήταν κάτι εσωτερικό, δικό μου, αλλά το αγόρι μου ήταν εκεί και με στήριξε. Και το κάνει και τα επτά χρόνια που είμαστε μαζί, στη δουλειά, στα προσωπικά μου θέματα. Μετά από αυτό ξεκίνησε η ανάκαμψη. Βγήκα πιο δυνατή, όπως και η σχέση μας, φυσικά. Γιατί δοκιμάστηκε και η σχέση. Κι έτσι πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR