counter

Μελίνα Μεταξά: Το cheerleading στον Ολυμπιακό και όλο της το βιογραφικό

Μελίνα Μεταξά: Το cheerleading στον Ολυμπιακό και όλο της το βιογραφικό
Μελίνα Μεταξά: Το cheerleading στον Ολυμπιακό και όλο της το βιογραφικό

Η Μελίνα Μεταξά είχε γράψει την δική της ιστορία στο Survivor. Λίγο πριν την έναρξη του all star, οι αναζητήσεις για το βιογραφικό της έχουν γίνει εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνη.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Γκότσης: Η υπέροχη σύντροφος, τα βίντεο στο TikTok και το βιογραφικό του

Μελίνα Μεταξά: Το βιογραφικό και η συμμετοχή στο Survivor

  • Η Μελίνα Μεταξά κατάγεται από την Κύπρο και είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής γυμναστών και σχολής ναυαγοσωστικής. Εργάζεται σε γυμναστήριο. 
  • Η ενόργανη, ο στίβος, το έπταθλο, breakdance, cheerleading, το τραμπολίνο, mma, brazilian jiu jitsu, callisthenics είναι μερικά από τα αθλήματα που έχει κάνει ως τώρα.
  • Η ίδια μαλιστα υπήρξε cheerleader στο μπάσκετ του Ολυμπιακού για επτά χρόνια.

Στο τρέιλερ της παρουσίαση της για το Survivor δήλωσε: Ο πρωταθλητισμός και ο χορός είναι μέσα στη ζωή μου. Θα τους σκίσω στα αγωνίσματα και θα τους χορέψω στο ταψί”. Στο βίντεο με τους παίκτες που παρουσίασε η εκπομπή ΕΔΩ, η Μελίνα είπε για την απόφαση της να πάει στο παιχνίδι: “Δεν ήτανε δύσκολο να πάρω την απόφαση για να πάω στο Survivor, δεν έχει πολύ διαφορά με αυτό που ζω στην καθημερινότητα μου” και συνέχισε:

“Νομίζω θα μπορώ να εγκλιματιστώ πολύ εύκολα και θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη εκεί”. Επίσης είπε για το στόχο της στο παιχνίδι επιβίωσης: “Ο στόχος μου μέσα από το Survivor είναι να ζήσω το κάθε δευτερόλεπτο, την κάθε στιγμή σαν ένα όνειρο”. Τι σημαίνει για εκείνη το Survivor; “Survivor για μένα σημαίνει επιβίωση σαν κάποια άλλη εποχή.. όταν ο κόσμος δεν είχε όλες αυτές τις ευκολίες που έχουμε τώρα.. κάπως έτσι” δήλωσε και συνεχίζει: “Φεύγοντας για το Survivor, φεύγοντας από την Ελλάδα, νιώθω απεριόριστη ευτυχία και χαρά που θα ξεκινήσει ένα παραμύθι” και καταλήγει λέγοντας για τους αντιπάλους της: “Ελπίζω οι αντίπαλοί μου να είναι έτοιμοι για την τρέλα μου”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR