counter

Μελίνα Μακρή: Ο γάμος με τον Φράνκι Λούβαρη, το bullying που την στιγμάτισε και ο μικρός της γιος

Μελίνα Μακρή: Ο γάμος με τον Φράνκι Λούβαρη, το bullying που την στιγμάτισε και ο μικρός της γιος
Μελίνα Μακρή: Ο γάμος με τον Φράνκι Λούβαρη, το bullying που την στιγμάτισε και ο μικρός της γιος

Το επόμενο ζευγάρι που θα μπει στο J2US, είναι η Μελίνα Μακρή και ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Ήδη οι αναζητήσεις για εκείνη έχουν ξεκινήσει και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, όσα θέλετε να μάθετε, από το βιογραφικό, μέχρι τις σπουδές και το ποιος είναι ο σύζυγός της!

Μελίνα Μακρή: Το βιογραφικό και οι σπουδές στην μουσική από μικρή ηλικία

  • Η Μελίνα Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αγαπούσε από πολύ μικρή την μουσική γι’ αυτό και σπούδασε πάνω σ’ αυτήν ήδη από την παιδική και εφηβική της ηλικία.
  • Αποφοίτησε από μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο στο Ίλιον , ενώ έχει κάνει σπουδές πιάνου και αρμονίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο. Επίσης έχει κάνει μαθήματα φωνητικής σε ποπ και τζαζ ρεπερτόριο και μαθήματα χορού.

  • Μετά το σχολείο σπούδασε στο ΤΕΙ Παραδοσιακής Μουσικής , δούλεψε σε κάποιες μουσικές σκηνές και πήρε μέρος σε διάφορες συναυλίες.

Μελίνα Μακρή: Το συγκρότημα και η αποχώρηση

Το 2009, μπήκε στο συγκρότημα Vegas, με τη γνωστή μεγάλη τους πορεία, ενώ τα υπόλοιπα μέρη του γκρουπ δεν τα γνώριζε πριν συνεργαστούν. Πιο συγκεκριμένα, η δημιουργία του ήταν ιδέα του ατζέντη τους! Ωστόσο, η ίδια αποχώρησε από το γκρουπ το οποίο και αργότερα, διαλύθηκε. Μερικές από τις πιο γνωστές τους επιτυχίες ήταν το «Τους πονάει» και «Όσα είχα». Από το 2016 ξεκίνησε την solo πορεία της, κυκλοφορώντας singles, με τελευταία κυκλοφορία τη δυναμική μπαλάντα «Θηρίο», σε σύνθεση δική της. To 2017-18 έκανε εμφανίσεις με το Γιώργο Σαμπάνη και, κατόπιν, πραγματοποίησε συναυλίες σε Ελλάδα και Αμερική με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το καλοκαίρι του 2018, ο διεθνής γαλλικός οίκος μόδας Balmain, ζήτησε από την Μελίνα Μακρή να ερμηνεύσει το οfficial τραγούδι του οίκου, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετέχει στο Show του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar 5” ως διαγωνιζόμενη, ενώ μετά η ζωή της πήρε μια άλλη τροπή...

Μελίνα Μακρή: Ο γάμος με τον Φράνκι Λούβαρη και ο μικρός της γιος

Τον Δεκέμβριο του 2015, έγινε ο γάμος με τον επί χρόνια σύντροφό της, Φράνκι Λούβαρη, με τον οποίο και έχουν έναν γιο. Η Μελίνα Μακρή, είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Πάντα το ήθελα. Ήταν ένα όνειρό μου. Όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει. Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Δε με έχει δει και κανείς. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες»

Με τον σύζυγό της στην βάπτιση του γιου τους

Σχετικά με το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος, η τραγουδίστρια τόνισε: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία. Να μου φέρει ένα τεστ για να ξέρω τι γίνεται. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ. Το θέλαμε πολύ καιρό».

Διαβάστε επίσης: Μελίνα Μακρή: Όσα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της – “Είχα έντονες φοβίες, επιλόχειο κατάθλιψη δεν έπαθα”

Η Μελίνα Μακρή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, πρόωρα, λόγω covid, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram. Σε λεζάντα σχετικής δημοσίευσης, η Μελίνα Μακρή έγραψε, μεταξύ άλλων:

Από το εξιτήριο της τραγουδίστριας από το μαιευτήριο

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την μέρα που σαραντίσαμε, Τρίτη 15 Μαρτίου. Πόσο μικρούλης ήσουν αγάπη μου, θυμάμαι που πάσχιζα να σου βάλω βάρος τις πρώτες εβδομάδες και στεναχωριόμουν που έπρεπε να σε πιέζω για να τρως παραπάνω, που φοβόμουν τα πάντα και ειδικά το μπάνιο σου γιατί είχες τόσο ευαίσθητο δερματάκι σαν προωράκι που ήσουν και ήθελες ιδιαίτερη φροντίδα…

Όσο δύσκολο κ αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του covid, οι αγκαλιές μας μπεμπέτο μου τα έσβησαν όλα…».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μelina Makri (@melina_makris)

 

Μελίνα Μακρή: Το bullying στο σχολείο

Η τραγουδίστρια, έχει μιλήσει παλαιότερα για το bullying που αντιμετώπισε στο σχολείο της, στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου αναφέροντας: «Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullying και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά, λεκτικό μπούλινγκ που είχε γίνει και σωματικό. Κάποια αγόρια, επειδή ήμουν ένα τριχωτό άτομο για κορίτσι ειδικά, με κορόιδευαν. Με έλεγαν αρκούδα! Αυτό μπορεί σήμερα να ακούγεται αστείο αλλά σε πληγώνει σαν έφηβη. Δεν όρθωνα το ανάστημα μου και ακόμα και σήμερα δεν απαντάω αμέσως. Το σκέφτομαι και θα απαντήσω αργότερα. Μια φορά έγινε και σωματικό. Δηλαδή με έπιασε από τα πόδια συμμαθητής μου και με γύρισε ανάποδα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR