counter

Μελέτης Ηλίας: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Μελέτης Ηλίας: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του
Μελέτης Ηλίας: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού μίλησε ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος σε μια σπάνια εξομολόγηση, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα παιδιά του.

Έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και να συμμετέχεις στις ανάγκες τους;

Έχω δυο παιδιά. Η κόρη μου είναι 7 χρονών και ο γιος μου 2. Προσπαθώ όσο μπορώ να έχω χρόνο μαζί τους, αλλά δεν είναι αρκετός. Όποτε μπορώ, αν έχω κάποιο κενό από το γύρισμα, θα πάω να πάρω τη μικρή από το σχολείο. Σίγουρα όλο το Σαββατοκύριακο, που δεν έχουμε γύρισμα, το πρωινό μου θα το περάσω με τα παιδιά. Δευτέρα και Τρίτη που δεν έχω παραστάσεις, θα ασχοληθώ πάλι. Όσο ελεύθερο χρόνο έχω προσπαθώ να τον διοχετεύω στην κατεύθυνση αυτή, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετός ούτε για τα παιδιά ούτε για μένα.

Το μεγάλωμα των παιδιών σου είναι από τα κομμάτια της ζωή σου που σου λείπουν;

Ναι, και μάλιστα όταν ξέρω ότι δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω αυτό… Ξέρω ότι χάνω κάποια πράγματα που δεν θα ξαναρθούν κι αυτό είναι λυπηρό. Από την άλλη μεριά, οι μισοί μπαμπάδες και μαμάδες, ίσως και περισσότεροι, είναι έτσι πια. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δουλεύεις διπλάσια με τις ίδιες απολαβές και προσπαθείς να επιβιώσεις κάνοντας το καλύτερο δυνατό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR