counter

Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για τον γάμο του - "Πρέπει να το πω δημόσια, με την σύζυγό μου..."

Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για τον γάμο του - "Πρέπει να το πω δημόσια, με την σύζυγό μου..."
Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για τον γάμο του - "Πρέπει να το πω δημόσια, με την σύζυγό μου..."

Στο "Πρωινό μας" και την Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήρε με την σύζυγό του να πάνε σε σύμβουλο γάμου.

"Όφειλα να το πω δημόσια γιατί, κυρίως σε εμάς τους άντρες είναι λίγο ταμπού ακόμα…. Ήταν ιδέα της γυναίκας μου να πάμε σε σύμβουλο γάμου αλλά ακολούθησα και διαπίστωσα πόσο μεγάλο δώρο είναι για το ζευγάρι αλλά και για τη μονάδα. Είναι τρομερά βοηθητικό στο να καταλάβεις πράγματα για σένα και γιατί επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Θέλει πολύ χρόνο αυτό. Αρχίζεις και ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Μελέτης Ηλίας: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – “Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές”

Κάνουμε ακόμα συνεδρίες. Αυτή την περίοδο δεν κάνουμε συνεδρίες ως ζευγάρι αλλά ως μονάδες. Έχουμε λύσει τα θέματα που έπρεπε ως ζευγάρι και προχωράμε ατομικά. Χρειάζεται μεγάλη διαθεσιμότητα ψυχική. Να πεις ότι πάω εκεί για να κάνω δουλειά και όχι για να κοροϊδέψω τον ίδιο μου τον εαυτό. Να ανοιχτείς, να πεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα, και να το λύσεις. Προσωπικά, από την πρώτη συνεδρία κατάλαβα κάποια πράγματα γιατί ήμουν ανοιχτός και είχα πάει εκεί με το δεδομένο ότι θέλω να το λύσω… Διαπιστώσαμε ότι κάνουμε κακό πέρα από τους εαυτούς μας και στα παιδιά. Δεν είναι ωραίο για ένα παιδί να βλέπει τους γονείς του να μαλώνουν, δεν είχαμε καν τη διακριτικότητα να πάμε κάπου ιδιωτικά για να λύσουμε ένα θέμα» είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR