counter

Μελέτη για την καταγγελία της Χρηστίδου: "Βλέπω μία τάση να στοχοποιηθούν οι εκπομπές"

Μελέτη για την καταγγελία της Χρηστίδου: "Βλέπω μία τάση να στοχοποιηθούν οι εκπομπές"
Μελέτη για την καταγγελία της Χρηστίδου: "Βλέπω μία τάση να στοχοποιηθούν οι εκπομπές"

Ένα ξέσπασμα έκανε το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου η Σίσσυ Χρηστίδου για την λεκτική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε ρεπόρτερ της εκπομπής της που ταξίδεψε στην Αίγινα για να καλύψει τα backstage του γάμου του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη, από άλλους δημοσιογράφους.

Σήμερα, τα όσα είπε η παρουσιάστρια του “Χαμογέλα και πάλι” περί λεκτικής επίθεσης στη δημοσιογράφο της εκπομπής της σχολιάστηκαν στο “Mega Καλημέρα”.

Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη, όσο και ο Κώστας Τσουρός πήραν θέση.

Δείτε επίσης! Open Weekend: Στην εκπομπή της Τσολάκη διαψεύδουν τις κατηγορίες της Χρηστίδου για "επίθεση" σε ρεπόρτερ της

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός

«Εγώ βλέπω κάτι άλλο μέσα από όλο αυτό. Βλέπω μία προσπάθεια των εκπομπών –δεν θέλω να πω των παρουσιαστών- παρακολουθώντας πώς σχολιάστηκε ο γάμος του Μουζουράκη από το βίντεο που έκανε και μετά, να στοχοποιηθούν οι εκπομπές που βρέθηκαν εκεί με συνεργείο για να καλύψουν τον γάμο, ως ηθικές και λιγότερο ηθικές. Αυτό εισπράττω. Γελάω…

Η ιδέα του Παύλου Σταματόπουλου ήταν μία σατανική ιδέα έτσι ώστε να έχουν μία επίφαση να στείλουν ένα συνεργείο από μία εκπομπή που δεν ήθελαν να στείλουν κάμερα γιατί είχε βγάλει ο Μουζουράκης βίντεο. Ήταν έξυπνη και σατανική επίφαση. Επειδή έχει ψωμάκι η ιστορία σου λένε ας βουτήξουμε κι εμείς στο ζουμάκι. Οι ηθικοί φραγμοί σε όλους μπήκαν. Άκουσα και τη Σταματίνα που έλεγε ότι το συζήτησε με την αρχισυντάκτριά της αν θα στείλουν συνεργείο. Αλλά στην τελική τα είδατε τελικά όλα πριν από εμάς, γιατί δουλεύουν και για εμάς και τα social media. Πολύ χαμός για το τίποτα.

Κι εγώ ξέρω ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει να πει σοβαρό και κραταιό όχι, στέλνει ένα ωραίο εξώδικο με την υπογραφή του δικηγόρου, λέγοντας ότι θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για εκείνους. Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Αν δεν θες να το μάθει κάποιος, δεν το μαθαίνει κανείς. Υπάρχει τρόπος. Αυτό που είπα από την αρχή λέω, ότι ο Πάνος Μουζουράκης διακριτικότητα ζήτησε. Δεν ήθελε να κόψει τα συνεργεία και τους δημοσιογράφους», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Αυτό που έγινε με τους συναδέλφους είναι απαράδεκτο για μένα. Είναι απαράδεκτο και το να καταγγέλλει η πλευρά της Σίσσυς bullying σε ένα συνάδελφο αν δεν έχει συμβεί έτσι, Επειδή όλοι οι συνάδελφοι που πήγαν εκεί λέτε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο, νομίζω ότι ήταν μια υπερβολική αντίδραση εκ μέρους της εκπομπής. Από την άλλη, το να πάνε οι άνθρωποι να καλύψουν backstage κάτι… προφανώς ο Πάυλος και η Σίσσυ το είδαν σαν εκλογική βραδιά και το έστειλαν να κάνει το backstage. Αλλά και όταν οι άνθρωποι σου λένε όχι, αυτό είναι όχι».

Μάλιστα, στο τέλος της συζήτησης ο ρεπόρτερ της εκπομπής που βρέθηκε στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη, είπε τι συνέβη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR