counter

Μεξικανή star, μητέρα 5 παιδιών, αποκάλυψε ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες & ο άνδρας της βίασε την κόρη τους

Μεξικανή star, μητέρα 5 παιδιών, αποκάλυψε ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες & ο άνδρας της βίασε την κόρη τους
Μεξικανή star, μητέρα 5 παιδιών, αποκάλυψε ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες & ο άνδρας της βίασε την κόρη τους

Jenni Rivera

Σοκ προκαλούν στην Λατινική Αμερική και στην ευρύτερη μουσική βιομηχανία οι αποκαλύψεις της Μεξικανής star, Jenni Rivera. Στην αυτοβιογραφία της, «My Story, My Way», η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, στην επέτειο των 44ων γενεθλίων της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού, ότι ένιωσε για πρώτη φορά οργασμό στα 33 της και ότι η αδελφή και η κόρη της βιάστηκαν από τον άνδρα της.

Jenni Rivera

Οι αποκαλύψεις αυτές γίνονται από την ίδια, ένα χρόνο μετά τον θάνατό της στην αυτοβιογραφία της, που κυκλοφόρησε. Συγκεκριμένα η Jenny Rivera, έχασε τη ζωή της στις 9 Δεκεμβρίου του 2012, όταν έπεσε το lear jet στο οποίο βρισκόταν η ίδια και οι συνεργάτες της, επιστρέφοντας από συναυλία στο Μοντερέι. Έξι μέρες πριν, είχε γράψει το τέλος της αυτοβιογραφίας της, η οποία κυκλοφορεί στα Αγγλικά και στα Ισπανικά, ένα περίπου χρόνο μετά τον τραγικό της θάνατο.

"Μια σκοτεινή νύχτα του Ιανουαρίου του 1997, στο πίσω κάθισμα ενός λευκού sports car, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Μετά από τα γυρίσματα του πρώτου μου βιντεοκλίπ για το "La Chacalosa" με κυνήγησαν στο αυτοκινητόδρομο τρεις άντρες σε ένα sports car. Ένας από αυτούς με είχε φλερτάρει αλλά τον είχα αποκρούσει, λίγες ώρες πιο πριν .Εκείνος ήταν που με βίασε. Αφού τελείωσε, με πέταξε στο πεζοδρόμιο και από μέσα μου ευχαριστούσα τον θεό γιατί είχε πια τελειώσει. Αλλά η ζημιά είχε γίνει".

Στην αυτοβιογραφία της αναφέρει ακόμη και τον μοναδικό της έρωτα που της χάρισε τον πρώτο της οργασμό, σε ηλικία 33 ετών. Ο άνδρας όμως αυτός εκτός από την σεξουαλική ικανοποίηση την οδήγησε και στον κόσμο των ναρκωτικών, συγκεκριμένα της μαριχουάνας και ο εθισμός του στα ναρκωτικά, ήταν ο λόγος που δεν τον παντρεύτηκε τελικά ποτέ.

Η Rivera έκανε 5 παιδιά και είχε δύο εγγόνια. Γέννησε το πρώτο της παιδί όταν ήταν στο Γυμνάσιο. Σοκαριστικός είναι ο τρόπος που διηγείται στο βιβλίο πώς ο πρώτος της άνδρας βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά την μικρότερη αδερφή της και την μεγάλη τους κόρη. Μαζί του είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Μετά τις αποκαλύψεις τον χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε έναν άλλο άνδρα που μαζί του απέκτησε άλλα δύο παιδιά αλλά τους χώρισε ο θάνατος το 2012. 

Jenni Rivera

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR