counter

Μειώστε το πάγιο σας έως και 20%!

Μειώστε το πάγιο σας έως και 20%!
Μειώστε το πάγιο σας έως και 20%!

Μειώσετε το πάγιο σας έως και 20%!

H επιθυμία σας για ακόμα μεγαλύτερη μείωση των εξόδων στην επικοινωνία σας γίνεται πραγματικότητα! Γιατί, με τη νέα προσφορά της Cosmote[1], μπορείτε, πλέον, να  έχετε μείωση στο πάγιο του κινητού σας, εφόσον διαθέτετε OTE Double Play ή ΟΤΕ Business Double Play. Η προσφορά ισχύει για ιδιώτες και επαγγελματίες και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές Cosmote να απολαμβάνουν έκπτωση που φτάνει έως και 20%.

 

Συγκεκριμένα, για τους συνδρομητές COSMOTE, που διαθέτουν OTE Double Play[2], η έκπτωση στο πάγιο του κινητού τους είναι 20% ενώ, για όσους διαθέτουν Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας[3], η έκπτωση στο μηνιαίο τους πάγιο είναι 10%.

 

Οι εταιρικοί πελάτες Cosmote Business[4], μπορούν να έχουν συνολικό, ετήσιο όφελος μέχρι και 360€, αφού με τη νέα προσφορά ισχύει έκπτωση 20% στο πάγιό τους αν διαθέτουν ΟΤΕ Business Double Play[5] και έκπτωση 10% αν διαθέτουν ΟΤΕ Double Play[6] ή είναι συνδρομητές Προγράμματος Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ[7].

 

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014 και οι συνδρομητές Cosmote μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την έκπτωση που αντιστοιχεί στο

 

 

 

κινητό τους, καλώντας στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Cosmote - 13838 για ιδιώτες ή 13839 για εταιρικούς πελάτες. Ακόμα, μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr ή το δίκτυο καταστημάτων Cosmote, ΟΤΕ και Γερμανός.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR