counter

Μέγκαν Μαρκλ: Το άγνωστο γράμμα στον πατέρα της και το μεγάλο παράπονο

Μέγκαν Μαρκλ: Το άγνωστο γράμμα στον πατέρα της και το μεγάλο παράπονο
Μέγκαν Μαρκλ: Το άγνωστο γράμμα στον πατέρα της και το μεγάλο παράπονο

Η Μέγκαν Μαρκλ από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

Σε αντίθεση με τον Τόμας, που έχει δώσει μία πληθώρα συνεντεύξεων σχετικά με την κόρη του και την μηδαμινή σχέση που έχουν αφότου παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο στο αμερικάνικο People, μίλησε η καρδιακή φίλη της Μέγκαν και αποκάλυψε:

«Ξέρει πώς να έρθει σε επαφή μαζί της. Ο αριθμός τηλεφώνου της δεν έχει αλλάξει », λέει ένας μακροχρόνιος φίλος. "Δεν έχει καλέσει ποτέ, ποτέ δεν της έστειλε ούτε ένα μήνυμα. Είναι εξαιρετικά οδυνηρό, γιατί η Μέγκαν ήταν πάντα τόσο επιρρεπής. Νομίζω ότι πάντα θα αισθάνεται πραγματικά στενοχωρημένη από την στάση του πατέρα της. Και την ίδια στιγμή, επειδή είναι κόρη, έχει πολύ αγάπη και κατανόηση γι 'αυτόν».

Μάλιστα σε άλλο σημείο η γυναίκα αποκαλύπτει στο αμερικάνικο περιοδικό και το γράμμα που έστειλε η Δούκισσα του Σάσεξ στον πατέρα της, μία ημέρα μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της:

«Μπαμπά έχω πληγωθεί τόσο πολύ, σ’ αγαπώ, έχω μόνο έναν πατέρα και σε παρακαλώ σταμάτα να με θυματοποιείς ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε τις σχέσεις μας. Σου ζητάω να μην επικοινωνούμε μέσα από τα media και εσύ μόνο αυτό κάνεις» είπε χαρακτηριστικα η νεαρή κοπέλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR