counter

Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε γιατί έκαναν unfollow όλους όσους ακολουθούσαν στο Instagram

Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε γιατί έκαναν unfollow όλους όσους ακολουθούσαν στο Instagram
Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε γιατί έκαναν unfollow όλους όσους ακολουθούσαν στο Instagram

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ διέγραψαν κυριολεκτικά τους πάντες στο Instagram.

Ωστόσο, πριν βιαστείτε να τους κρίνετε, να σας ενημερώσουμε πως το έκαναν για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του μικρού Άρτσι, ζήτησαν από τους ακόλουθούς τους να τους προτείνουν ποιοι 15 λογαριασμοί στο Instagram, αξίζουν το follow του, “Sussexroyal”.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να υπερτονίσουν το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που μπορεί να κάνουν κάποιοι άνθρωποι ή οργανισμοί που βρίσκονται στην αφάνεια.

«Για τον μήνα Αύγουστο, θέλουμε την βοήθειά σας. Θέλουμε να μάθουμε ποια είναι η δική σας δύναμη για αλλαγή… Κάθε μήνα θα αλλάζουμε τους λογαριασμούς που ακολουθούμε για να υπερτονίσουμε διάφορους σκοπούς, ανθρώπους ή οργανισμούς που κάνουν καταπληκτικά πράγματα για τις κοινότητές τους και τον κόσμο γενικότερα.

Τις επόμενες ημέρες σας παρακαλούμε προσθέστε στα σχόλια παρακάτω τις δικές σας προτάσεις: Κάποιον που έχετε σαν πρότυπο, κάποιον οργανισμό που κάνει καταπληκτική δουλειά και όλοι μας θα έπρεπε να ακολουθούμε, κάποιον λογαριασμό που σας εμπνέει προκειμένου να γίνετε καλύτεροι αλλά και να κάνετε καλύτερα πράγματα (ή που απλώς σας κάνει να νιώθετε καλύτερα), ή την λαβή που σας γεμίζει με αισιοδοξία για ένα λαμπρότερο αύριο», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε το βασιλικό ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR