counter

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Aυτό είναι το νέο τους επαγγελματικό βήμα

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Aυτό είναι το νέο τους επαγγελματικό βήμα
Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Aυτό είναι το νέο τους επαγγελματικό βήμα

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τους τελευταίους μήνες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στις Η.Π.Α και από εκεί σχεδιάζουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια εταιρεία παραγωγής και υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με το Netflix, με στόχο την παραγωγή διάφορων προγραμμάτων, όπως ντοκιμαντέρ, ταινίες, σόου και παιδικές σειρές.

Μέχρι στιγμής το όνομα της εταιρείας των Χάρι και Μέγκαν παραμένει άγνωστο, όπως επίσης και οι ακριβείς όροι του συμβολαίου με το Netflix.

Σύμφωνα με τους New York Times η Μέγκαν και ο Χάρι δήλωσαν: “Θα εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα. Ως νέοι γονείς, η δημιουργία εμπνευσμένου οικογενειακού προγραμματισμού είναι επίσης σημαντική για εμάς. H άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση.”

Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix, Τεντ Σαράντος, από την άλλη πλευρά δήλωσε: “Είμαστε απίστευτα περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι.”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR