counter

Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που δε συμμετείχε ούτε μέσω τηλεδιάσκεψης στο βασιλικό συμβούλιο

Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που δε συμμετείχε ούτε μέσω τηλεδιάσκεψης στο βασιλικό συμβούλιο
Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που δε συμμετείχε ούτε μέσω τηλεδιάσκεψης στο βασιλικό συμβούλιο

Η καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ έγινε χθες ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στο Σάντριγχαμ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τελικά σε μια «μεταβατική περίοδο», κατά την οποία το ζευγάρι θα μοιράσει το χρόνο μεταξύ Καναδά και Ηνωμένου Βασιλείου.

Το παρασκήνιο του οικογενειακού συμβουλίου και η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ

Η Daily Mail αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από τα όσα έγιναν στην οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντριγχαμ, στην οποία σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί, δεν συμμετείχε καθόλου η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι ήδη στον Καναδά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας, κατά την διάρκεια της οικογενειακής σύσκεψης αποφασίστηκε να μην συμμετέχει καθόλου η Μέγκαν Μαρκλ μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς υπήρχε φόβος πως μπορεί να υπάρξει με κάποιον τρόπο διαρροή των συζητήσεων.

Πηγή από το Παλάτι, ανέφερε πως η απόφαση των συμβούλων της βασίλισσας ήταν να μην γίνει τηλεδιάσκεψη με την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι στο Βανκούβερ, καθώς δεν ήταν σίγουροι για το ποιος άλλος μπορεί να άκουγε την συζήτηση, αλλά και γιατί «πρόκειται για οικογενειακό συμβούλιο και όχι για διάσκεψη μέσω τηλεφώνου».

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Σάντριγχαμ δύο ώρες πριν το οικογενειακό συμβούλιο προκειμένου να μιλήσει κατ’ ιδίαν με την βασίλισσα Ελισάβετ και να της πει την δική του πλευρά της ιστορίας και τον λόγο που ο ίδιος αποφάσισε από κοινού με την Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR